KoldingQ siger farvel til sportschef Lennart Lindsted

0
1830
Sportschef Lennart Lindsted (th), da han bød cheftræner Anders Jensen velkommen til klubben.

KoldingQ har opsagt samarbejdet med sportschef Lennart Lindsted grunde. Begrundelsen er omstruktureringer i den sportslige sektor

KoldingQ har sagt farvel til sin sportschef Lennart Lindsted. Det sker med henvisning til coronakrisen og dens konsekvenser for økonomien samt en ændring af det sportslige set-up.

”Lennart Lindsted er blevet opsagt og fristillet fra sit job som sportschef for KoldingQ og nu rykker vi i bestyrelsen sammen i bussen for at skabe et nyt og trimmet sportsligt set-up som modsvarer det behov og de krav vi bliver mødt med fra DBU’s side i de kommende år,” siger bestyrelsesmedlem Peter Terp i en pressemeddelelse.

Han fastslår, at Lennart Lindsted har gjort en forskel for KoldingQ:

“Vi behøver bare at nævne indførsel af kontraktfodbold for en gruppe af vore spillere på klubbens Gjensidige Kvindeliga hold – og ikke mindst ansættelsen af det nye Gjensidige Kvindeliga trænerteam bestående af Brian Kastling, Svend Drejer og cheftræner Anders Jensen. Det må siges at være et scoop for klubben og Lennart bærer størstedelen af æren for det arbejde, der gjorde det muligt,” siger Lennart Lindsted.

KoldingQ slutter pressemeddelelsen af med at ønske Lennart alt godt i fremtiden og takker for indsatsen i tiden der er gået.