FC Damsø: Bliv en del af Øst-Danmarks bredeste senior-afdeling

0
1949
Til en bred træner-afdeling hører der selvfølgelig også en bred trænerstab  

Er du på jagt efter en ny klub på den anden side af sommerferien, og er du født i årgang 2004 eller ældre? Så er FC Damsø en mulighed

Af FC Damsø

I FC Damsø har vi til den kommende efterårsturnering hele 4 senior-hold, der deltager i 11M-turneringen.

Niveaumæssigt spænder klubben stort set over hele spektret, med hold i serie 2, serie 1, Kvindeserie Øst og 1. Division.

FC Damsø er således en klub med plads til både bredde og elite – og til alle de niveauer, der findes derimellem – vi er derfor temmelig sikre på at vi også har et tilbud, der kan opfylde dine fodboldmæssige ambitioner.

Hvis du er på jagt efter en ny klub på den anden side af sommerferien, og er du født i årgang 2004 eller ældre, er du velkommen til at kontakte klubbens sportschef, Rene Olsson, på mobil 31175156, for at aftale en uges prøvetræning – vi starter op igen efter sommerferien 27. juli, og træner mandage, onsdage og torsdage.