Ida Guldager og Sofie Karsberg skifter til KoldingQ

0
2252
Sådab byder KoldingQ deres to nye spillere velkommen på Facebook.

To Fortuna Hjørring-spillere tørner fra næste sæson ud for KoldingQ

Når KoldingQs kvindeligahold tager fat på den nye sæson efter sommerferien, bliver det med to nye, markante spillere i truppen. Det er Sofie Karsberg og Ida Guldager, der har valgt at skifte fra Fortuna Hjørring til KoldingQ.

”Vi får to spillere ind, der kan bidrage til en i forvejen stærk trup og gøre konkurrencen om spilletid endnu hårdere end den i forvejen er, så alle skal holde sig skarpe hele tiden. Det vil være med til at udvikle holdet yderligere,” siger cheftræner Anders Jensen.

Han siger om de to nye spillere:

“Sofie Karsberg er dygtig defensiv spiller, som er bum-stærk i dueller og dygtig til at placere sig. Ida Gulager, som det jo bliver et gensyn med i KoldingQ, er en målfarlig og løbestærk offensiv spiller, som kan dække flere af de offensive positioner.”.