Assens FC U 12 piger fik vi sparket efterårsæsonen i gang.

0
1816
Så fik vi sparket efterårssæsonen på græs i gang her til formiddag på Assens Stadion, hvor B-holdet mødte de friske piger fra KUU (Korup-Ubberud). AFC pigerne var en god blanding af erfarende spillere og spillere med kamp debut, så vi var spændte på hvilket spillemæssige niveau pigerne var på da kampen blev fløjtede op. Det skulle vise sig at kampen blevet meget jævnbyrdig, og spillet bølgende frem og tilbage med chancer til begge hold. En gigantisk regnskylle gennem hele første halveg gjorde betingelserne for kampen ekstra udfordrende, men AFC pigerne kæmpede bravt og efter 30 min. ved halveg var stillingen stadigvæk 0-0
Solen begyndte igen af skinne, og pigerne var efter en pep-talk på sidelinjen klar til 2.halveg. Kampen var knap fløjtet op før AFC fik hjørnespark, og efter et hårdt indlæg fra Selma havnede bolden for fødderne at Katrine Blicher som resolut sparkede bolden i kassen, og 1-0 til Assens pigerne…!
Så skulle der kæmpes.. og pigerne forsøgte at holde det hårde pres fremme på KKU´s bane halvdel i håb om et yderligere mål som kunne afgøre kampen. Dette gav modstanderholdet flere gode kontra chancer som blev afværget af en meget stærk AFC defensiv styret af Katrine Frandsen og Signe Laugaard med flere gode fodparader af mål Ellen Larsen.
AFC pigerne spillede sig i slutningen af kampen til flere gode målchancer, og med et brag af et skud fra distancen havde Ellen C. nær lukket kampen 10 min. før tid. AFC holdt modstander holdet fra fadet, og kampens dommer kunne efter 60 minutter fløjte kampen af, og pigerne kunne trække sig tilbage med de 3 point på kontoen, hvilket var fortjent.
En flot arbejdssejr til AFC holdet der viste gode takter på Fyens flotteste stadion. Kampen gavn spilletid til alle, og de nye spillere på holdet viste sig godt frem, hvilket lover godt for de næste kampe i turneringen.
Næste kamp i turneringen for dette hold er mandag d. 7 Sept. kl 18.00 hvor kampen står mod Egebjerg på hjemmebane igen.
Slutteligt vil jeg takke jer forældre for den store opbakning i udviser ved at møde op til kampene og heppe på jeres børn..! Det betyder meget for os alle, og gør det lidt sjovere at spille kampe.
Resultat:
AFC – KUU 1-0 (31) Målscore: Katrine Blicher – Assist: Selma Rosenkrands Alexandersen
Vi ses på sidelinjen..!
Alexandersen/