Pigefodbold akademi på højt niveau, kommer til Assens FC i oktober 2020.

0
1157

Pigefodbold akademi på højt niveau, kommer til Assens FC i oktober. NF Academy udtaler:

“Gennem vores Girl Camps ønsker vi at give motiverede kvindelige spillere adgang til en udviklingsarena, hvor de kan møde andre motiverede og dygtige spillere. Gennem disse camps får grundig opfølgning fra erfarne fodboldtrænere, og de får muligheden for at blive inviteret til programmer for piger i udlandet, så som trænings-lejre og prøvetræning hos førsteklasses akademier.

Bliv trænet af erfarne portugisiske spillerudviklere med baggrund for de verdensberømte akademier hos SL Benfica, Sporting CP og andre førsteklasses klubber i Portugal. Vores sessioner er af høj intensitet, og vi inviterer motiverede piger, der er villige til at træne og lære, til at deltage i disse NF Girl Camps, hvor udvikling og læring står i fokus.
Hvem kan deltage?

NF Girl Camp er en camp, der udelukkende er dedikeret til piger i alderen 8 til 16 år, som ønsker at udvikle deres færdigheder og få en bedre spilforståelse. Vi anbefaler alle deltagende spillere at have gode grundlæggende færdigheder for deres alder, og at de vil være motiverede og modtagelige for læring”.

Yderligere info og tilmelding på: http://kortlink.dk/nfacademy/27vud

Følg os på facebook her 😊.
https://www.facebook.com/events/955110584965400
https://www.facebook.com/groups/722993725118830
Håber i hjælpe os med at dele budskabet til jeres piger.
Vh René Gramm Jeppesen
Assens FC U 12 piger