Pernille Harder klar til Champions League-finalen

0
1191

Wolfsburg snød Barcelona i semifinalen. I aften afgøres det, om Harder & Co. skal møde PSG med Nadia Nadim og Signe Bruun

Årets finale i kvindernes Champions League får mindst en dansk deltager. Mandag aften spillede tyske Wolfsburg med topscorer Pernille Harder sig i finalen, takket været en sejr på 1-0 i semifinalen over spanske FC Barcelona. Onsdag aften afgøres det, om der kommer flere danskere med i finalen. Her mødes Paris Saint-Germain (PSG) med Nadia Nadim og Signe Bruun nemlig med de mangedobbelte Champions League-vindere fra Lyon.

At det er Wolfsburg, der snupper den ene af finaleplads, lå absolut ikke i kortene undervejs i mandagens semifinale. Barcelona vadede i chancer især i 1. halvleg og spanierne havde stor succes med at lukke ned for Wolfsburg og Pernille Harder, der var langt fra sine fire scoringer i 9-1-sejren i kvartfinalen.

Men Barcelona kunne ikke få bolden i mål, og i 2. halvleg landede et tysk saksesparks-forsøg så for fødderne af Wolfsburgs svenske Fridolina Rolfö, der kunne sende bolden i mål til 1-0. Det resultat holdt kampen ud, og dermed var finalebilletterne hjemme hos Harder & Co.

Champions League-finalen spilles på søndag.