FC Nordsjællands pokalvindere fejres på rådhuset

0
1301
FC Nordsjælland fejrer sejrer pokalsejren. Fra Facebook

FC Nordsjællands kvinder vandt for en måned siden pokalfinalen. Nu fejres de med rådhuspandekager på Furesø Rådhus

FC Nordsjællands kvinder kan varme op til weekendens kvindeligastart med en herlig hyldest efter deres pokalfinalesejr over FC Thy/Thisted for en måned siden. Mandag den 3. august kl. 16 er FC Nordsjælland nemlig inviteret på Furesø Rådhus, hvor de skal fejres med rådhuspandekager og borgmestertale.

FC Nordsjælland vandt pokalen efter en svær lodtrækning, hvor holdet mødte Brøndby i kvartfinalen og Fortuna Hjørring i semifinalen og slog begge hold ud. I finalen slog FCN Thy/Thisted 1-0. FC Nordsjællands Kathrine Kühl Møller blev kåret til årets pokalfighter.

”Kvindefodbolden i FC Nordsjælland har haft en imponerende udvikling de senere år. Nu har holdet vundet landspokalfinalen, og det skal selvfølgelig fejres med rådhuspandekager, som vi gjorde det, da mændene vandt pokalen for år tilbage. Det er rigtig godt, at piger i Furesø har rollemodeller i form af dygtige fodboldsspiller på vores lokale hold. Det er en stærk opmuntring til at spille fodbold og blive en del af et stærkt fællesskab”, siger Furesøs borgmester Ole Bondo Christensen, der selv så pokalfinalen i TV, i en pressemeddelelse.

Fans opfordres til at komme forbi

Efter fejring og rådhuspandekager, inviteres spillerne op på terrassen, der vender ud mod Værløsehallerne. Her hæves pokalen på traditionel vis i vejret, og fans kan vise holdet deres opbakning.

Grunden til, at fejringen først sker nu, skyldes at mange spillere tog på en velfortjent sommerferie lige efter pokalfinalen.

Udover sejren i pokalfinalen, vandt klubben bronze i Gjensidige Kvindeligaen, som de rykkede op i i efteråret. FCN er nu rykket en division op fire år i træk.

Fejringen finder sted mandag den 3. august kl. 16 på Furesø Rådhus, Stiager 2 i Værløse.