KoldingQ: Cheftræner Anders Jensen bliver manager

0
1093
Anders Jensen skifter KoldingQ ud med Middelfart Boldklub. Foto: KoldingQ

KoldingQs bestyrelse har valgt at opgradere organisationen omkring Gjensidige Kvindeliga-holdet

KoldingQ har brugt sommerpausen på at opgradere organisationen omkring kvindeligaholdet. Klubbens talentchef Rune Nautrup er blevet ansat på halv tid, og den nuværende cheftræner i Gjensidige kvindeliga, Anders Jensen, har takket ja til at indtræde i en ny rolle som manager for KoldingQ. Her får han ansvaret for den sportslige sektor herunder også kontraktforhandlinger med spillere, agenter og andre klubber. Samtidig er han fortsat  cheftræner for klubbens Gjensidige Kvindeligahold.

Bestyrelsesmedlem Peter Terp forklarer ændringen sådan her:

”Vi har i bestyrelsen fundet det nødvendigt at ændre vores sportslige set-up for at kunne imødekomme vores ambitioner om at være i toppen af dansk kvindefodbold, vi mener at Anders Jensen er den rette person til at gennemføre opgaven – og hans engagement i fodbold generelt har givet ham de forudsætninger som vi finder nødvendige for at videreudvikle det sportslige set-up hos os. Derudover har Anders tidligere deltaget i kontraktforhandlinger og med den udvikling kvindefodbolden befinder sig i og med de henvendelser vi har haft fra danske og udenlandske klubber det seneste halvår har vi i bestyrelsen valgt at give Anders denne nye udfordring”.

Anders Jensen siger om sine nye opgaver:

”Jeg har valgt at takke ja bestyrelsens tilbud om at varetage jobbet som manager for KoldingQ, det virker som det rigtige at gøre med den udvikling som KoldingQ går i møde- og samtidig vil det også give mig mulighed for at styrke mine kompetencer indenfor fodbolden som alle jo ved jeg elsker og brænder for”.