Fodboldcamp med Sofie Svava på BGI akademiet

0
1685
Sofie Svava i aktion for sin tidligere klub, Brøndby, i Champions League. Foto: Steen Trolle

Landsholdsspilleren er omdrejningspunktet for to dages camp på BGI akademiet den 4.-5. december

En af landets bedste fodboldspillere, landsholdsspilleren Sofie Svava, er omdrejningspunktet, når Fodbold & Event inviterer til fodboldcamp for U9 til U16 piger på BGI akademiet den 4.-5. december. Her skal Svava, der til daglig spiller i den svenske storklub FC Rosengård,  undervise deltagerne i bl.a. sparketeknik og 1-mod-1, ligesom der bliver fokus på tekniske, mentale og fysiske øvelser.

“Det bliver virkelig fedt at holde sin egen camp. Jeg glæder mig så meget til at hilse på alle pigerne,” siger Sofie Svava til Fodbold & Event.

Få pladser tilbage

Salget til campen er i fuld gang. I følge Oliver Lundsgaard fra Fodbold & Event er der kun få pladser tilbage. Han er stolt over, at det er lykkedes at få Sofie Svava til at stå for campen:

“Svava er et fantastisk forbillede for alle pigefodboldspillere, og nu kan man opleve hende på helt tæt hold,” siger han.

For Sofie Svava handler det om at inspirere piger, der drømmer samme fodbolddrømme som hende selv:

“Jeg ser frem til at møde alle de søde piger, som har den samme drøm som mig selv. Jeg ser frem til at se deres niveau, og kunne hjælpe dem med at gå efter deres drøm,” siger hun til Fodbold og Event.

Læs mere om campen her.