Irsk målhelt scorede fire gange, da HB Køge storsejrede i åbningskamp

0
1066
Den irske landsholdsspiller Kyra Carusa fik en forrygende start på kvindeligaen. Foto: HB Køge

HB Køge vandt 7-2 over AaB i de to oprykkeres indbyrdes møde. HB Køges Kyre Carusa scorede fire mål

HB Køges irske angriber Kyre Carusa fik en forrygende start på Gjensidige Kvindeliga, da hun søndag eftermiddag scorede hele fire gange, da HB Køge debuterede i kvindeligaen med en 7-2 sejr overligaens anden oprykker, AaB.

Det var ellers AaB, der kom bedst fra start. Efter bare fem minuter kom gæsterne foran på et mål af Evdokia Popadinova. Men 10 minutter senere udlignede Kyra Carusa, og et kvarter senere bragte Maria Uhre HB Køge på 2-1 på et straffespart. 10 minutter senere gjorde Carusa det til 3-1 , og syv minutter inde i 2. halvleg bragte hun hjemmeholdet foran 4-1.

5-1 scoringen stod Lærke Niklasson dor, og 10 minutter senere kunne Kyra Carusa fejre sin fjerde scoring, inden Lærke Niklasson slog sejren fast med endnu en scoring til 7-1. I overtiden fik AaB pyntet lidt på resultatet, da Gry Thrysøe gjorde det til 7-2.