Fortuna Hjørring åbnede med nederlag til FC Thy – ThistedQ

0
789

FC Thy – ThistedQ slog de forsvarende mestre 2-0 på udebane. Brøndby og FC Nordsjælland vandt deres åbningskampe

De forsvarende mestre fra Fortuna Hjørring åbnede lørdag den nye sæson i Gjensidige Kvindeligaen med et overraskende nederlag. Hjemme i Hjørring blev det til 2-0 nederlag til FC Thy – ThistedQ. Det var, i følge DR, FC Thy – Thisteds første sejr nogensinde over Fortuna Hjørring.

Rikke Dybdahl scorede til 1-0 efter 21 minutter, og samme Dybdahl gjorde det kort før slutfløjtet til 2-0.

I de to andre kampe blev det hhv. sejr til Brøndby og FC Nordsjælland. Brøndby vandt 2-1 ude over KoldingQ på mål af Nanna Christiansen og Agnete Nielsen i første halvleg. Molli Plasmann fik reduceret til 1-2 i 2. halvleg.

I Farum vandt FC Nordsjælland en solid sejr på 4-0 over AGF. Målene blev sat ind af Lærke Tingleff, Anna Karlsson, Camilla Kur og Kathrine Møller Kühl.

Søndag kl. 14 spiller de to oprykkere HB Køge og AaB rundens sidste kamp.