Gjensidige Kvindeliga er tilbage

0
1107
Foto: Steen Trolle

En kort sommerferie er overstået og det er igen tid til fodbold i Danmarks bedste kvindelige fodboldrække.

Tekst: Kvindeliga.dk

Gjensidige Kvindeliga er tilbage. BSF og OdenseQ skiftet ud med AaB og HB Køge. VSK Aarhus er over sommeren blevet til AGF. En ny og spændende liga venter, flere store profiler er taget til udlandet og ligaen ser ud til at være mere jævnbyrdig end nogensinde før. 14 runder venter i efteråret, kampen om guldet starter på lørdag.

Alle kampene vises live på kvindeliga.dk og hver runde bliver en udvalgt kamp, vist på SPORT LIVE.

UGENS TV-KAMP:

FC Nordsjælland – AGF, lørdag 8. august kl. 14.00

Right to Dream Park

De mødtes i sidste spillerunde, her fik Aarhusianerne den første sejr i sidste års slutspil. De sluttede dermed sæsonen af på bedst mulig vis. Liga-debutanterne sluttede af hjemme i Right to Dream Park med en bronzemedalje om halsen og kunne se tilbage på en flot første sæson i Gjensidige Kvindeliga. Nu er VSK Aarhus blevet til AGF Kvindefodbold og de to hold mødes nu igen i denne sæsons første spillerunde. Hvem er kommet bedst retur fra sommerferien og kan hente de første tre point i den vigtige rejse mod forårets slutspil? Se med lørdag kl. 14.00 på SPORT LIVE.

KoldingQ – Brøndby IF, lørdag 8. august kl. 14.00

Fynske Bank Arena

KoldingQ tager imod Brøndby IF i sæsonens første kamp. De to mandskaber mødtes én enkelt gang i sidste sæsons slutspil, hvor det blev til en smal 1-0 sejr til gæsterne fra Brøndby. Nu mødtes de to mandskaber igen, og igen mødes de i Kolding, vil gæsterne endnu en gang tage sejren og de tre point med hjem til Vestegnen eller kan KoldingQ overraske og vinde sæsonens første kamp hjemme i Fynske Bank Arena?

Fortuna Hjørring – FC Thy-ThistedQ, lørdag 8. august kl. 14.00

Nord Energi Arena

Danmarksmestrene tager imod FC Thy-ThistedQ hjemme i Nord Energi Arena i sæsonåbneren. De to nordjyske mandskaber havde begge en solid sæson, så det bliver spændende at se om de fortsætter de gode takter efter en kort sommerferie. Sidst de to mødtes blev det til en klar 3-0 sejr til mestrene fra Hjørring. Kan det stærke defensive mandskab fra Thy holdene nordjyderne fra at score og skabe sig et godt resultat på besøget i Hjørring eller vil hjemmeholdet fortsætte sidste sæsons gode takter og hente tre sikre point?

HB Køge – AaB, søndag 9. august kl. 14.00

Capelli Sport Stadion

Rundes sidste kamp spilles søndag 9. august kl. 14.00. De er de to oprykkere, der mødes på Capelli Sport Stadion i Køge. De to mandskaber mødtes også i sæsonfinalen i Kvalifikationsrækken, lige før sommerferien. Her blev det til en overbevisende sejr til HB Køge. Kan AaB rette op på det resultat eller vil HB Køge starte sin eventyr i Gjensidige Kvindeliga med en sikker hjemmesejr?