Girl-power i B73: Nyt trænerteam til U18

0
1230
Ny U18 træner i B73

Ægte girlpower er, hvad der venter U18-pigerne i B73 den kommende sæson. Trænerkonstellationen er nemlig på plads og består af en lang række kvinder med Tina Steen Sørensen i spidsen.

På det grønne græs ved Stadion Vest i Slagelse kommer en trup af fodboldglade piger for fremtiden til at blive trænet af mindst lige så fodboldglade damer.

B73 Slagelse har nemlig sammensat trænerteamet, der skal lede U18-pigerne gennem den kommende og de følgende sæsoner, og teamet består udelukkende af kvinder. I spidsen står den nye cheftræner Tina Steen Sørensen.

“Det betyder rigtig meget for mig at være cheftræner for U18, og jeg håber meget, at min personlighed, min faglighed og mit sociale engagement vil smitte af på pigerne, så vi kan opbygge fællesskabet i klubben og give plads til udvikling,” siger Tina Steen Sørensen om sin nye stilling i klubben.

Vil bringe glæden tilbage i fodbold

At løbe rundt på kunststoffet eller på græsbanerne i B73 bliver bestemt ikke noget nyt for den nye cheftræner. Siden 2000 har hun nemlig selv slået sine folder på selv samme baner, først som spiller og senere i 2011 som træner.

I 2018 valgte Tina Steen Sørensen for alvor at indstille sin egen fodboldkarriere og i stedet fokusere på at træne. Og hun har et helt bestemt mål med netop det at være træner.

“Min ambition som træner for U18 pigerne i klubben er først og fremmest skabe et miljø, hvor det er sjovt at spille fodbold, og hvor pigerne får mulighed for at kombinere sporten med deres uddannelse og sociale liv,” siger hun og fortsætter:

“For mig er fodboldglæden det absolut vigtigste. Der er en meget åben kommunikation mellem trænere og spillere, men der er også masser af tillid og respekt på holdet. Vi forsøger at lave en god kombination af seriøsitet, glæde og individuel udvikling,” afslutter Tina Steen Sørensen.

Flot fremmøde allerede 

Med sig har Tina Steen Sørensen to assistenter i form af Stella Johansen og Laura Sylvest Olsen.

Stella Johansen spiller på klubbens dameseniorhold, mens Laura Sylvest Olsen vender tilbage til klubben efter et års pause. Yderst står teamets holdledere Linda Petersen og Pernille Thomsen klar til at sørge for det praktiske omkring holdet.

Det nye trænerteam glæder sig til for alvor at kome igang, og synes allerede at spillerantallet ser lovende ud.

“Vi har trænet i 14 dage nu og på trods af det stadig er ferie, så ser det allerede fornuftigt ud med spillere,” siger Tina Steen Sørensen, der dog stadig understreger, at der altid er plads til flere.