Solrød FC-træner efter sejr i 1. division: ’Vi bliver endnu stærkere’

0
945
Kathrine Dencker (med nummer fire på ryggen) blev skiftet ind i det 78. minut. Fire minutter senere scorede hun sejrsmålet mod BSF. Foto: Jimi Bøgevig

Kathrine Dencker scorede sejrsmålet, da oprykkerne fra Solrød FC vandt 1-0 på udebane over BSF, der netop er rykket ned fra landets bedste række.

Af Solrød FC

KLUBNYT: Kvinderne fra Solrød FC fik en imponerende sejr i deres første kamp i 1. division. I Ballerup Idrætspark vandt de nemlig lørdag eftermiddag med et enkelt mål over BSF, der netop er rykket ned fra landets bedste række.

– Jeg er både glad og stolt. Vi har fået en fantastisk start på turneringen, og det lover godt forud for de mange kampe og udfordringer, der venter os, lød det fra cheftræner Rasmus Skovby efter sit holds debut i 1. division.

BSF havde bolden mest, men kampen var alligevel ret jævnbyrdig, og sejrsmålet blev først scoret i det 82. minut. Kathrine Dencker scorede her på et hovedstød som opfølgning på et andet hovedstødsforsøg, der ramte overliggeren.

– Det blev aldrig en særlig velspillet kamp, og den kunne sagtens være tippet til BSF’s fordel. Men vi skabte flet chancer, og jeg synes, at sejren er velfortjent, fastslog Rasmus Skovby, som ser meget frem til de kommende uger, som han ikke mindst efter sejren mod BSF har store forventninger til:

–  Nu er der skabt et godt fundament. Men vi bliver endnu stærkere.

Solrød FC-spillerne jubler efter kampens eneste scoring.

Solrød FC skal i sin næste kamp i 1. division møde Fredensborg BI, der blot har et point efter to kampe.  Det er på hjemmebane klokken 11.30 på lørdag, og håbet er, at der kommer mange og støtter det lokale hold i jagten på tre nye point.

Men allerede på onsdag skal Solrød FC-kvinderne i aktion igen. Her spiller de ude mod Nykøbing/Vordingborg i DBU’s pokalturnering.