Supermatch venter i Farum

0
795
Arkivfoto: Steen Trolle

FC Nordsjælland og Brøndby IF står for midterugens supermatch, hvor en sejr og tre point til kontoen kan få betydning for stillingen i Gjensidige Kvindeliga

Tekst:Kvindeliga.dk

I onsdagens første kamp venter et lokalopgør imellem FC Nordsjælland og Brøndby IF. Lige nu rangerer hjemmebaneholdet på ligaens førsteplads efter lørdagens anden runde kampe, men en sejr kan sikre begge hold vigtige point i forhold til at forblive i ligaens absolutte top, så der er lagt op til et brag af en kamp, når de to mandskaber går på banen, onsdag kl. 18.30.

Cheftræner i Brøndby IF, Per Nielsen, ser frem til morgendagens kamp imod det det stærke hold fra FC Nordsjælland, men er sikker på, at gæsterne kan tilkæmpe sig en sejr og tre point;

“Vi skal vinde ved at have fokus på os selv, og ikke så meget på modstanderne”.

I sæsonens første to kampe har mandskabet fra Brøndby IF vundet knebent med henholdsvis 1-2 over KoldingQ og 1-0 over HB Køge, mens de rød- og gulklædte fra FC Nordsjælland tog en 4-0 sejr hjemme imod AGF i første spillerunde og en 0-2 sejr ude imod AaB.

Hjemmebaneholdets flotte målscore er dog ikke noget, der bekymrer Per Nielsen:

“Jeg synes, at vi er det hold herhjemme, der spiller bedst fodbold, når vi tør at holde på bolden. Og gør vi det, så er der ikke ret mange, der kan slå os”.

Om Brøndby IF kan holde på bolden og slå ligaens nuværende ettere, afgøres i morgen i Right to Dream Park i Farum. Husk at du kan se kampen direkte på kvindeliga.dk fra kl. 18.30.