“Jeg var ikke i tvivl om, at jeg skulle på efterskole”

0
1765
Kathrine Lind Clement, Vejle Idrætsefterskole.

NY PÅ EFTERSKOLE: I disse uger kan du her på FODBOLD FOR PIGER møde nogle af de nye elever på en række af Danmarks bedste idrætsefterskoler. I dag: Kathrine Lind Clement, Vejle Idrætsefterskole

Navn: Kathrine Lind Clement
By: Gelsted
Alder: 16 år
Klub/række: Vejle Boldklub, Liga 1
Position på banen: Central midtbane, Offensiv midtbane eller angriber

Hvorfor har du valgt at tage på efterskole?

“Fordi jeg gerne ville have større fokus på min fodbold og det var der gode muligheder for på
efterskole, i og med at der var mange flere træningspas og gode faciliteter. På den måde kunne jeg få lov til at spille så meget fodbold som muligt og udvikle mig som en bedre fodboldspiller.  Jeg valgte også at tage på efterskole for at lærer en masse nye mennesker af kende, men også lærer mig selv bedre at kende. Men generelt havde jeg bare hørt mange gode ting om at tage på efterskole, så jeg var ikke i tvivl om at det var det jeg skulle”.

Hvorfor blev det Vejle idrætsefterskole?

“Det blev Vejle idrætsefterskole (VIES) fordi, det var den skole jeg havde hørt og set bedst om. VIES var den skole hvor jeg syntes undervisningen var bedst, fordi man kan vælge hvilken retning man vil på efter hvilket gymnasium man har tænkt sig at tage på, det syntes jeg er en super god mulighed for at blive mere ”klar” til gymnasiet. Jeg valgte også VIES fordi der var fodbold på elite niveau, med professionelle trænere og rigtig dygtige medspillere. Det var den skole hvor jeg syntes jeg havde de bedste muligheder for at udvikle mig bedst som person men også i den grad som fodboldspiller.”

Hvad vil du gerne have ud af dit efterskoleophold?

“Have lært en masse nye mennesker at kende og få en masse venskaber for livet, men samtidig også lære en selv bedre at kende.
– Få en god og anderledes undervisning.
– Blive udfordret og opleve mange nye ting.
– Få spillet en masse fodbold og udvikle mig som en meget bedre fodboldspiller.
– Men generelt bare et fedt år, som bliver en oplevelse for livet”.

Hvad med fodbolden – hvad er dine planer, mens du er på efterskole?

“Mine planer med fodbolden på efterskolen er helt klart at blive meget bedre og udvikle mig
som en klart bedre fodboldspillere. Få en masse god træning på et højt niveau, med rigtig gode trænere og dygtige medspillere.