Ny cheftræner til kvindeholdet i BSF

0
1718

BSF har ansat ny cheftræner til kvindeholdet. Der er tale om den 42-årige Anja Heiner-Møller, der som aktiv nåede at spille over 200 kampe i den bedste række i Danmark, i klubber som Hillerød, OB og Brøndby.

Udover dette har Anja spillet på samtlige U-landshold og fik også kampe på A-landsholdet.

Anja har som træner en A-licens og har trænet DBU’s U17 øst hold samt Brøndbys U18 DM hold. Senest har Anja været træner i Canada, hvor hun har trænet på High School Akademier og været med til at udvikle talentudviklingsmiljøer for en af Nordamerikas største rene pigeklubber på over 2500 pigefodboldspillere.

Civilt har Anja en kandidatgrad i idræt og har været sportslig ansvarlig på KIES. Senest har hun været ansvarlig for Helsingørs eliteidræts akademi.

Om jobbet i BSF udtaler Anja Heiner-Møller:

Jeg glæder mig først og fremmest rigtig meget til at træne 1. holdet i BSF. BSF er en klub med tradition for et solidt arbejde med pige-kvindefodbolden og selvom de sidste par år har været udfordrende resultatmæssigt for 1. holdet, så har klubben holdt fast i det seriøse setup omkring holdet. Det synes jeg er et stærkt signal.

Jeg overtager et ungt hold med et godt teknisk udgangspunkt, der har kvaliteter til et højere niveau, end hvad tabellen viser lige pt. – ingen tvivl om det.
At overtage et hold midt i sæsonen er selvfølgelig altid en noget mere tidspresset opgave og derfor, vil mit fornemmeste job på kort sigt være at lære pigerne at kende og forsøge at puste ny energi ind i holdet. Når det er sagt, så behøver man ikke at kende holdet for at vide, at der er behov for at score nogle mål, det viser målscoren ganske tydeligt.
Der er vigtige kampe forude, hvor hvert point kan gøre en forskel, når tabellen skal gøres op til sommer – derfor skal vi have vendt nederlag til sejre!

I klubben ser man frem til at Anja bliver en del af vores Kvindesenior Team og bestyrelsen udtaler:

Vi har haft nogle gode snakke med Anja om hendes kompetencer og idéer, som vi mener passer perfekt til de udfordringer og det potentiale, der er i klubben. Det handler selvfølgelig lige nu om at få vendt udviklingen, det kommer vi ikke uden om, men det vigtige træk er det lange, med en vision for BSF i de kommende år. Her kommer Anja med en masse viden, både omkring dansk fodbold, som hun har været en del af, men også fra en nordamerikansk sammenhæng. Det ser vi som en kæmpe mulighed for at udvikle vores organisation og måden vi gør tingene på. Ud over hendes spændende profil, så kommer Anja også med en fantastisk energi og menneskelige værdier, som vi er overbeviste om, både passer godt ind i vores eksisterende kultur og kan være med til at udvikle den fremadrettet.

Anja tiltræder den 21/9 og har første kamp d. 26/9 imod Fredensborg.

Klubben vil samtidig benytte lejligheden til at sige Kasper Klarskov Nielsen tak for det gode arbejde som han har gjort med at få genrejst kvindeholdet, efter at klubben stort set mistede et helt hold efter nedrykningen til kvalifikationsligaen og 1. division.