1682
Allerød fandt om ikke guldet så oprykningen for enden af regnbuen i sidste weekend. Foto: Allerød FK

Efter to år i Kvindesjællandsserien spillede Allerød FK sig i sidste weekend tilbage i Kvindeserie Øst

Fra næste sæson er Allerød FKs kvinder igen at finde i Kvindeserie Øst. Takket være point mod FC Bella i sidste weekend er Allerød sikker på at slutte på den ene af to oprykningspladser, når Kvindesjællandsserien slutter den 24. oktober.

Faktisk kunne Allerød harve klaret sig med uafgjort mod Bella, men det blev til en 2-0 sejr og dermed har Allerød otte point ned til tredjepladsen inden de to sidste runder, som spilles i den kommende uge.

“Allerød sad generelt på hele kampen og blev aldrig rigtig truet af Bella, som aldrig for alvor fik produceret chancer,” skriver Allerød i et referat fra kampen.

Pernille Bonnor bragte Allerød foran 1-0 i første halvleg – hendes sjette mål i to kampe – og i anden halvleg gjorde Amalie Skytt det til slutresultatet 2-0.

I de sidste to kampe venter Ølstykke og Nykøbing. Hvis Allerød vinder disse kampe, vil holdet være ubesejret i 19 kampe.

Det er to år og tre halvsæsoner siden, at Allerød senest var i Kvindeserie Øst. Allerød skriver, at hele truppen er begejstret for oprykningen.

“Der har siden i sommers efter coronapausen hersket en utrolig træningsiver og fremmødet har sjældent været under 30 til træning. Så det er velfortjent, at pigerne rykker op og har også indtil videre vist i denne række at det er på tide at komme videre,” lyder det.