“Jeg håber, jeg får et fantastisk år med fodbold, venner og skole”

0
1965
Maria Riis.

NY PÅ EFTERSKOLE: I disse uger kan du her på FODBOLD FOR PIGER møde nogle af de nye elever på en række af Danmarks bedste idrætsefterskoler. I dag: Maria Riis, Brøndby Idrætsefterskole

Navn: Maria Riis
By: Rønne (Bornholm)
Alder: 16 år
Klub/række: BK Bornholm
Position på banen: Midterforsvar og Målmand

Hvorfor har du valgt at tage på efterskole?

Jeg valgte af tage på efterskole, fordi jeg gerne vil udvikle som fodboldspiller. Det er også muligt at kunne sætte et stort fokus på fodbolden samtidig med jeg går i skole. Jeg tog også på efterskole for at få et fantastisk år og møde mange nye mennesker.

Hvorfor blev det Brøndby Idrætsefterskole?

Jeg valgte Brøndby idrætsefterskole, fordi de her et set up der giver mig mulighed for at udvikle mig som fodboldspiller – og måske få lidt mere ud af det end jeg kunne på Bornholm.Jeg valgte også Brøndby Idrætsefterskole, da det giver mig mulighed for at prioritere min fodbold mere, og jeg kan have min sport blandet med min skole. Desuden havde jeg hørt meget godt om skolen og havde også hørt, at de havde et godt niveau på pigefodboldlinjen.

Maria Riis, Maja Juel Mortensen og Jennifer Oceanne Einlykke fra Brøndby Idrætsefterskole.

Hvad vil du gerne have ud af dit efterskoleophold?

Jeg håber, at jeg kan komme videre i min fodbold og måske spille på et højere niveau herovre. Jeg håber selvfølgelig også på, at jeg får et fantastisk år med fodbold, venner og skole.

Hvad skal der ske fodboldmæssigt det næste års tid?

Jeg vil rigtig gerne rykke mig og måske komme op og spille noget højere end jeg gør lige pt. Jeg vil rigtig gerne komme videre teknisk. Ellers så må tiden vise, hvad der kommer til at ske.

Foto: Brøndby Idrætsefterskole