Spændende besøg på Idrætsefterskolen Klintsøgaard

0
2051

Idrætsefterskolen Klintsøgaard havde i sidste uge linjefagsuge, hvor to tidligere landsholdspillere kiggede forbi og stod for en fed træning samt et oplæg om det at være professionel.

Af Henrik Clemensen, fodboldlærer Idrætsefterskolen Klintsøgaard

Normalt går turen til udlandet, når fodboldlinjen på Klinten har linjefagsuge – men i år måtte de dygtige pigespillere tage til takke med en masse fed undervisning her i Danmark. Det var selvfølgelig Covid-19 omstændighederne som satte en stopper for den normale tur uden for landets grænser. Coronaen skulle dog ikke have lov til at sætte en stopper for en masse nye oplevelser!

Fornemt besøg af tidligere landsholdspillere

Der blevet bl.a. fokuseret på målmandstræning

Den ene dag fik pigerne en helt særlig oplevelse, da to tidligere landholdsspillere, Mitzi Ann Møller og Tine Cederkvist kiggede forbi skolen. De to tidligere professionelle fodboldspillere stod først for en god omgang træning på kunstbanen, hvorefter de fortalte om deres eget liv og livet som professionel. Klintsøgaards fodboldpiger kunne stille alverdens spørgsmål og fik et helt unikt indblik i hvad livet som fodboldspiller byder på – både på banen og uden for banen. Besøget var uden tvivl en stor oplevelse – og hvem ved? Måske er det en af pigerne selv, der engang i fremtiden kan stå og fortælle om deres spændende fodboldliv…drømmen er i hvert fald til stede og er ikke blevet mindre af det spændende besøg.

Den stod også på teknisk træning

Kamp, teambuilding og mentaltræning

Pigernes uge bød derudover på fodboldkamp mod Holbæk Sportscollege, en hel dag på Kragerup Gods, hvor den stod på klatring og teambuilding, en anderledes og lærerig træning med Carsten Dohm (Performance Coach og talentudvikler), som havde fokus på den intelligente fodboldspiller. Ugen blev sluttet af med mentaltræning med Michael Orebye Eriksen (Personlig træner), så pigerne har i den grad haft en uge med massere af fællesskab og fodbold på højeste niveau.

Selvom det ikke blev til kamp og træning i udlandet, så vil forrige uge gå over i historien – hvor en masse læring og fælleskabende aktivitet, lagde rammerne for en uforglemmelig uge for fodboldpigerne på Klintsøgaard.