Kom og bliv en del af noget større!

Drømmer du om at spille på højeste niveau som ungdoms- og seniorspiller? Så skulle du måske overveje at komme til åben træning hos HB Køge.

For tre år siden indledte vi en spændende rejse i serie 2, og nu ligger vi i toppen af Gjensidige Ligaen og har ambitioner om at spille Champignons League. Nu går vi gang med et ungdomsprojekt, der skal sikre, at vi også fremadrettet kan være med til at præge toppen af dansk kvindefodbold – og vi er på udkig efter ambitiøse og dygtige spillere, som vil være med på denne rejse.

𝗔𝗺𝗯𝗶𝘁𝗶𝗼𝗻𝗲𝗻 𝗲𝗿 𝗺𝗲𝗴𝗲𝘁 𝗲𝗻𝗸𝗲𝗹!

I løbet af de næste tre år ønsker vi at være et af Danmarks bedste talentudviklingsmiljøer for piger – og første skridt på vejen er at søge om ungdomslicens fra sommeren 2021.

Hvis du har lyst til at prøve dig af i en klub, hvor pigefodbold prioriteres på lige fod med drengefodbold, topmoderne faciliter på det nybyggede Capelli Sport Stadion, et stort internationalt netværk og topmotiverede trænere, der dedikeret vil arbejde på at gøre dig klar til at spille på højeste niveau, er du velkommen til at prøve dig af til en række åbne træninger.

𝗨𝟭𝟯/𝗨𝟭𝟰 (å𝗿𝗴𝗮𝗻𝗴 𝟮𝟬𝟬𝟳-𝟮𝟬𝟭𝟬) – 𝗠𝗮𝗻𝗱𝗮𝗴 𝗱. 𝟳. 𝗼𝗴 𝗱. 𝟭𝟰. 𝗱𝗲𝗰𝗲𝗺𝗯𝗲𝗿 – 𝗞𝗹. 𝟭𝟴.𝟬𝟬-𝟭𝟵.𝟯𝟬

𝗨𝟭𝟲/𝗨𝟭𝟴 (å𝗿𝗴𝗮𝗻𝗴 𝟮𝟬𝟬𝟰-𝟮𝟬𝟬𝟳) – 𝗧𝗶𝗿𝘀𝗱𝗮𝗴 𝗱. 𝟴. 𝗼𝗴 𝗱. 𝟭𝟱. 𝗱𝗲𝗰𝗲𝗺𝗯𝗲𝗿 – 𝗞𝗹. 𝟭𝟴.𝟬𝟬-𝟭𝟵.𝟯𝟬

Træningen finder sted på Capelli Sport Stadion, og blandt trænerne vil du bl.a. møde Peer Lisdorff, Anders Vang og Morten Madsen, der træner vores Gjensidige Liga-hold samt vores team af dygtige ungdomstrænere.

Efter træningen vil der være en kort rundvisning på stadion, samt et informationsmøde. Her fortæller vi om planerne for foråret, træningsmiljø, træningslejre mv.

Du tilmelder dig åben træning ved at skrive til David Rigelsen på dlr@hbkoge.dk – husk at oplyse alder og position. Tilmeldingsfrist til træning d. 7. – 8. december er d. 5. december.

Tilmeldingsfristen for træningerne d. 14. – 15. december er d. 12. december.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til David på mbl. nr.: 20 60 83 64.