FA 2000 opruster på pigesiden med ‘pigekonsulent og klubudvikler’

0
1426
Foto: FA 2000

FA 2000 har ansat sin nuværende U19-træner Christian Falk i deltidsstilling som kombineret pigekonsulent og klubudvikler

Pigefodbolden har længe været i fremgang hos FA 2000 på Frederiksberg og fra årsskiftet oprustes yderligere. Det sker, når Christian Falk ansættes i en deltidsstilling som kombineret pigekonsulent og klubudvikler. Christian Falk har tidligere været ansat i klubben som breddekonsulent og er lige nu U19-1 cheftræner på drengesiden.

”Vi har afsøgt markedet grundigt for at finde den rette person. Her har vi haft samtaler med dygtige kandidater, men har fundet den bedste profil internt. Christian Falk er en ægte FA’er med et stort hjerte for vores værdier,” siger formand for FA 2000, Tommy Burmeister Madsen, til klubbens hjemmeside.

“Ligeledes har han igennem en længere periode haft gode resultater i sit arbejde på drengesiden og vi glæder os over, at han har takket ja til vores tilbud om at skifte over til pigesiden,” fortsætter han.

Christian Falk. Foto: FA 2000

I følge klubsiden har FA 2000 “et seriøst ønske om at vise, at pigerne er vigtige”. Det glæder Christian Falk sig til at bidrage til:

”Pigerne er i en rivende udvikling. Det er en fornøjelse at se vi har mange og gode spillere på alle årgange. Pigerne i klubben, har fået et godt ry over hele fodbold Danmark. Jeg glæder mig til at udvikle på trænerne og spillerne, samt skabe en fælles struktur, hvor vi tør drømme stort,” siger han.

Christian Falk fratræder sin stilling som U19-1 cheftræner ved årsskiftet og rollen overtages frem sommer af den nu tidligere assistenttræner Nicolai Stevns Henriksen som forfremmes til cheftræner.