Nye cheftrænere i Varde IF

0
2106
[DK=20170527: Varde IF] [UK=20170527: Varde IF]

Kian Røn tiltræder som ny cheftræner for Vardes kvindesenior og Stephan H. Nyrup er hyret som ny cheftræner for U18DM

Varde IF har benyttet vinterpausen til at ansætte to nye cheftrænere. Det er Kian Røn, der tiltræder som ny cheftræner for kvinde-senior, og Stephan H. Nyrup, der bliver ny cheftræner for U18 DM. De afløser hhv. Henrik Vermehren og Jesper Callesen, som begge har kontraktudløb.

35-årige Kian Røn har lang erfaring som træner for både drenge og piger på eliteniveau og har de seneste 2 år været træner og sportschef på Færøerne. Han har løbende dygtiggjort sig med træneruddannelser og har netop bestået A-licens kursusforløbet.

Stephan H. Nyrup er 42 år og har lang erfaring med træning af piger fra blandt andet SilkeborgQ og senest Lyseng IF, hvor han var med omkring deres U18DM-trup. Stephan har også netop gennemført A-licens kursusforløbet.

“På vegne af Sportsudvalget Pige Kvinder byder vi Kian og Stephan et varmt velkommen i klubben og vi ser meget frem til et frugtbart samarbejde, hvor vi sammen med klubbens øvrige trænerstab kan føre Varde Ifs udvikling et stort skridt videre,” siger Kurt Nørregaard Jeppesen, formand for pige-kvinde-sportsudvalget, på Varde IFs hjemmeside.

Formanden retter samtidig en stor tak til de to afgående trænere, Henrik Vermehren og Jesper Callesen:

“Vi vil gerne takke begge trænere, som igennem flere år har været med til at forme og udvikle vores spillere på et højt niveau, og dermed løftet træningskulturen i de årgange de har haft ansvaret for,” siger han.