Tidligere landsholdsanfører ny sportschef i FC Damsø

0
2181
FC Damsøs formand Anker Thisted og klubbens nye sportschef Karina Sefron.

FC Damsø har ansat Karina Sefron som ny sportschef. “Et scoop” lyder det fra FC Damsø om den tidligere udlandsprofessionelle, der også har været sportschef i tyske klubber

Karina Sefron, der er tidligere udenlandsprofessionel og har været anfører for kvindelandsholdet, er pr. 1. januar tiltrådt som ny sportschef i FC Damsø.

Karina Sefron har været tilknyttet et par tyske klubber i en tilsvarende rolle – og i FC Damsø er man ikke i tvivl om at man med ansættelsen har gjort et scoop.

”Karina kommer uden tvivl til at give vores set-up et løft, med den erfaring hun har, både som spiller og som manager,” siger formand Anker Thisted, og fortsætter:

”Som Københavns største kvindeklub har vi en masse, talentfulde fodboldspillere på både senior- og ungdomsholdene. Sammen med den dygtige trænerstab, forventer vi at Karina kan være med til at forstærke et udviklende miljø, som kan sikre forløsning af spillernes talent og potentiale”.

Glæder sig til gentænke klubbens rolle

Karina Sefron bliver som sportschef ansvarlig for at optimere rammerne omkring klubbens senior-afdeling, der omfatter tre 11M hold og et 7M hold, og hun glæder sig til at være med til at gentænke klubbens rolle og image.

”FC Damsø har en unik kvalitet som rendyrket kvindeklub, hvilket betyder at kvinderne altid kommer i første række. I forlængelse af den øgede mediedækning af dansk kvindefodbold, skal jeg være med til at skabe mere opmærksomhed omkring FC Damsø som har et stort brand-potentiale, og sikre optimale rammer og betingelser for både spillere og trænere, så de kan præstere på banen,” siger Karina Sefron.

Træningen, som er omfattet af Corona-protokollerne for kvindernes elite-fodbold, startede lørdag 9. januar. Den første turneringskamp spilles allerede 27. februar.