KoldingQ opruster på keepersiden

0
1301
Stina Lykke Borg er tilknyttet som keeperkonsulent i KoldingQ.

Stina Lykke Borg tilknyttes som ny keeper-konsulent og U17-landsholdskeeper Maja Poulsen rykkes permanent op på ligaholdet

KoldingQ har tilknyttet den tidligere mangeårige landsholdskeeper Stina Lykke Borg som konsulent for klubbens keepere. Det skriver klubben på sin facebookside. Stina Lykke Borg deltager nu ugentligt i træningen og arbejdet med KoldingQs ligahold.

”Stina bringer en masse erfaring fra både ud- og indland. Hun er ansat til at støtte vores unge keepere med både da tekniske men også mentale ting”, siger Rune Nautrup, talentchef i KoldingQ.

Samtidig har KoldingQ forlænget kontrakterne med keepertrænerne Christian Dybro (Ligaholdet) og Kim Reedtz Olesen (ungdom).

”Samarbejdet mellem vores målmandstrænere er unikt og vi er meget glade for forlængelserne. Begge keepertrænere har masser af erfaring og vi ser hele tiden at vores keepere udvikler sig,” siger Rune Nautrup.

Helhedsplan for keeperne

Klubben har brugt vinteren til at udarbejde en helhedsplan for klubbens keepere. Helhedsplanen tilsikrer at keeperne for en god struktureret udvikling ud i målmandsfagets principper. Samtidig har hver keeper mulighed for mental sparring med Stina Lykke.

KoldingQ råder over hhv. A-landsholdskeeper Lene Christensen og Majaqpoulsen, der er en del af U17-landsholdet. Sidstnævnte er netop blevet rykket permanent op i kvindeligaruppen.

“Klubben har brugt vinteren til at udarbejde en helhedsplan for klubbens keepere. Helhedsplanen tilsikrer at keeperne for en god struktureret udvikling ud i målmandsfagets principper. Samtidig har hver keeper mulighed for mental sparring med Stina Lykke,” skriver KoldingQ på Facebook.