Fortuna er klar til Champions League i Barcelona

0
773
Fortuna Hjørring på vej ombord i Great Dane-flyet i Aalborg Lufthavn. Foto: Fortuna

Fortuna Hjørring fløj tirsdag til Barcelona, hvor holdet onsdag spiller den første af to 178-finaler mod Barcelona på Stadion Johan Cruiff

Det var en Fortuna-trup fuld af forventninger og spænding, som tirsdag lettede fra lufthavnen i Aalborg med kurs mod Barcelona. Her skal de danske mestre onsdag spille den første af to ottendedels-finaler i UEFA Womens Champions League mod det spanske storhold Barcelona, der har spillet sig frem til ottendedelsfinalen efter en samlet sejr på 8-2 over franske PSV.

Fortuna levnes på forhånd ikke de store chancer i opgøret mod spanierne, men der er masser af optimisme med i flyet fra Aalborg.

“Det er klart, sportsligt bliver det en stor udfordring, men vi er glade for store udfordringer, så det er bare om at være godt forberedt, og så give den alt hvad den har,” sagde cheftræner Niclas Hougaard Hansen til Fortunas facebookside, efter at Fortuna for to uger siden havde kvalificeret sig med en samlet sejr på 6-2 over slovenske Pomurje.

“Vi vil gerne prøve at møde de bedste for at se, hvor vi står både individuelt og kollektivt. Det er en stor udfordring, og vi er helt vildt spændte,” sagde Niclas Hougaard Hansen.

Velkommen ombord. Foto: Fortuna

Efter indkvartering på hotellet i Barcelona tirsdag aften samledes Fortuna-spillerne til de sidste forberedelserne til kampen på Stadio Johan Cruiff.

Kampen i Barcelona kan ses på Viaplay fra kl. 16.45. Returkampen i Hjørring næste onsdag vises på TV3 Sport fra kl. 15.55.

Der er lukket for tilskuere i både Barcelona og Hjørring. Fortuna forsøger at få et bidrag til de udgifter, der er forbundet med kampene ved at sælge støttebilletter, som, desværre, ikke giver adgang til kampene. Som et plaster på såret, har flere af Fortunas sponsorer og støtter bidraget med gevinster til den lodtrækning, der kan findes her.

Truppen til onsdagens Champions League-kamp.