Head of coaching skal styrke FC Horsens talentarbejde

0
1723
Foto: FC Horsens

FC Horsens har ansat Jørgen Tand Sørensen som Head of Coaching på pigesiden. ”En milepæl,” lyder det fra klubben

En stor milepæl i at styrke talentsektoren. Sådan skriver FC Horsens om ansættelsen af Jørgen Tand Sørensen, der er hyret som ny Head of Coaching på pigesiden.

Ansættelsen er et led i arbejdet med at opnå DBU licensgodkendelse. Konkret får Jørgen Tand Sørensen det overordnede sportslige ansvar for at sikre sammenhæng i talentudviklingen for årgangene U13-U18 Piger.

Jørgen Tand Sørensen.

”Jørgen har siden januar været i gang med at implementere en rød tråd i klubbens spillestil og udvikle de overordnede træningsplaner for årgangene i et tæt samspil med trænerne. I første omgang med onlinemøder for at lære trænerne at kende og danne sig et indtryk, mens klubben var lukket ned, og siden opstarten har Jørgen været på banen og superviseret trænerne på ungdomssiden,” skriver FC Horsens.

Jørgen Tand Sørensen er uddannet DBU-instruktør med A-trænerlicens og har bred erfaring fra både pige- og drengefodbolden. Senest har han været tilknyttet i en lignende rolle i Bredballe IF.

”Jørgen kender FC Horsens fra sidst han var i klubben. bl.a. som ungdomskonsulent og senere som U18 DM-træner. Derfor er vi rigtig glade for at kunne indgå en aftale med Jørgen, der er et perfekt match både menneskeligt og fagligt. Hans kompetencer er guld værd når der skal samarbejdes på og udenfor træningsbanen uge efter uge,” siger talentansvarlig i FC Horsens, Frank Nielsen.

Jørgen Tand Sørensen glæder sig til den nye rolle som Head of Coaching:

”Da jeg hørte om klubbens planer og mange tiltag, var jeg ikke i tvivl om at jeg skulle være med. Jeg ser frem til at gå forrest og være med til at formidle de store linjer i et tæt samarbejde med trænerne, for uden dem kan det ikke lykkes. Det er en stor opgave at opnå licens, som kræver noget ekstra af alle i hele klubben og jeg er imponeret over den store passion for pigefodbolden der gennemsyrer klubben. Jeg oplever et kæmpepotentiale og det bliver spændende at arbejde sammen med de enkelte hold om en kontinuerlig udvikling af alle fodboldpigerne både holdmæssigt og individuelt,” siger han til klubbens hjemmeside.