U18 CHEFTRÆNER SØGES

0
1815

Vil du være med til at udvikle morgendagens stjerner og indgå i et spændende set-up i en af de traditionsrige klubber inden for pigeungdomsfodbold på Sjælland.

Ballerup-Skovlunde Fodbold (BSF) søger cheftræner til vores U18-1 hold.

Vores pigeelite hold spiller med i de bedste rækker på Sjælland og du vil således blive del af en af de stærkeste pige/kvindeafdelinger på Sjælland, der tæller mange kvalificerede trænere, som sparrer med og udvikler hinanden.

Du vil få ansvar for U18 holdet og forhåbentlig bliver det i en U18 DM række samt være med til at udvikle hele pige eliteafdelingen.

Talentudvikling skal naturligvis være i højsædet – således at pigerne får de nødvendige redskaber og mestrer de færdigheder, som der skal til for at de på lang sigt har muligheden for at kunne begå sig på det højeste niveau i Danmark og blive klar til seniorfodbold.

Du:
Brænder for pigefodbold – Kan møde og motivere piger på deres niveau – Kan indgå i et set up i pige/kvindeafdelingen m. reference til den sports- og talentansvarlige samt Head of Coaching – Kan arbejde tæt sammen med de øvrige trænere om bl.a. optræning m.m. og har A licens eller er i gang med at tage A licens.

Vi:
Er en af de førende klubber inden for pige og kvindefodbold i landet – Har både bredde og elitefodbold på pigesiden
Er en stor klub med over 1000 medlemmer med et stort trænernetværk og klubliv
Har en klub hvis pigeafdeling er blandt de største under DBU Sjælland

Tilbyder en halvtids stilling fra 1/7-2021.
Tilbyder træningstøj –
Tilbyder videreuddannelse –
Tilbyder sparring m. andre trænere i pige-kvindeafdelingen.

Vi har opgraderet vores setup med ansættelsen af en Head of Coaching med stor erfaring fra udlandet og vi ønsker at udvikle pigefodbolden endnu mere og ser mange muligheder for et set-up, som kan blive blandt et af de stærkeste og derfor har vi også fysiske trænere samt fysioterapeut tilknyttet pigeungdoms holdene.

Er du interesseret, så er vi klubben med mulighederne.
Skriv til sports- og talentansvarlig Gert Sørensen på mail: ges@fdc.dk.