Ligadebut: Malou Marcetto Rylov fik chancen for Brøndby

0
1833
Foto: Joh-Foto / Brøndby IF

Den 17-årige midtbanespiller Malou Marcetto Rylov fik debut for Brøndby IF, da hun blev skiftet ind i lørdagens kamp mod AAB. Midtbanespilleren var kampklar efter en periode med skader, og håber nu på mere spilletid i fremtiden.

Af Marie Bebe

Brøndby IF gav Malou Marcetto Rylov debut i kvindeligaen, da de skiftede hende ind de sidste 20 minutter af lørdagens storsejr over AAB. Brøndby vandt kampen med tenniscifrene 0-7, og den store føring hjalp debutanten med at dulme nerverne.

”Det var selvfølgelig super fedt at komme på banen, og at vi havde en overlegen føring på det tidspunkt, hjalp helt sikkert på min nervøsitet, så jeg kunne fokusere på at gøre det godt i de situationer, jeg blev sat i, og hjælpe til, at vi yderligere kunne pynte på resultatet.”, siger Malou Marcetto Rylov til Brondbyif.net

Midtbanespilleren har forud for debuten været plaget af flere skader, der har tæret på humøret. Derfor var det en milepæl for Malou Marcetto Rylov at kunne løbe skadesfri på banen, og få tanket op på den mentale motivation.

”Det var jo først og fremmest et kæmpe spring for mig at rykke op fra U18-holdet, og jeg skulle vænne mig til tempoet, træningsintensiteten mm. Perioderne med skader har selvfølgelig påvirket mit humør og min mentalitet, men så snart jeg har været skadesfri, har jeg vidst, at der skulle trænes hårdt for at komme på holdkortet, for konkurrencen i truppen er hård, skader eller ej. Det var derfor en kæmpe forløsning “endelig” at komme på banen i går, og det giver mig helt sikkert et boost”, siger Malou Marcetto Rylov til Brondbyif.net

Med debuten kan Malou Marcetto Rylov nu arbejde frem mod at få endnu flere minutter på banen i forårets kommende kampe. Debutanten vil derfor fortsat holde fuld fokus i træningerne, så hun kan nå sit mål.

”Vi går et spændende forår i møde, og det bliver spændende at se, hvordan kampene forløber. Personligt håber jeg at få nogle flere spilminutter, hvor jeg vil prøve at gøre en forskel og bidrage til nogle Brøndby-sejre. Alt dette starter med nogle fokuserede og gode træninger, hvor jeg viser trænerteamet, at jeg er klar”, siger Malou Marcetto Rylov til Brondbyif.net

Næste gang Malou Marcetto Rylov kan få chancen for Brøndby er lørdag den 20. marts, hvor første semifinalekamp i Sydbank Pokalen løber af stablen kl. 15.00. Her tager Brøndby imod HB Køge, der ligger øverst i tabellen i Gjensidige Kvindeliga. Anden runde af semifinalerne spilles søndag den 28. marts kl. 15.00.