Foråret er godt i gang, og heldigvis er det igen muligt, at få fodbolden til at trille. I pigeafdelingen i Køge BK har vi bl.a. brugt vinterpausen til at starte et nyt U15 pigehold op – og målsætningen er at have et sammentømret U16 hold til efteråret.

Holdet består af 20+-spillere. En god blanding af etablerede spillere – og så en gruppe af nystartede piger, som efter et kort og intenst 10 ugers ”Sort Bælte”- forløb med HB Køge´s U18-træner nu er klar til at gå i gang med at spille 11-mandsfodbold.

Men hvad kan Køge BK så tilbyde piger, som vil spille fodbold?

  • Et miljø, hvor det er sjovt at gå til fodbold
  • Et miljø, hvor pigefodbolden blomstrer
  • Et miljø med fokus på udvikling fremfor præstation
  • Et miljø, hvor der er fokus på anerkendelse og tryghed
  • Et miljø, hvor der er plads til spillere som har spillet i mange år – og dem der lige skulle forbi gymnastik og svømning!
  • Et miljø, som udvikler dig til at turde tænke selv

Der er dog ikke kun fokus på det fodboldmæssige, da fodbolden også skal passe ind i spillerens sociale liv samt skolegang. Derfor vil der i forårets løb også blive afholdt sociale sammenkomster, hvor der ikke kun er fokus på spillestil, øvelser og kampe, men også samarbejde, sociale kompetencer og meget mere.

Du kan også se lidt mere om holdet via denne præsentationsvideo:

https://www.youtube.com/watch?v=bTQgm4GNaO8

Så har du løst til at komme til prøvetræning og prøve vores træningsmiljø i Køge BK, så er du velkommen til at kontakte:

Christian Balling på tlf. 40437559 eller Preben Rasmussen tlf. 51322276.