Peer Lisdorf stopper som cheftræner i HB Køge

0
2562
HB Køges chef træner Peer Lisdorf stopper til sommer.

Topholdet i Gjensidige Kvindeliga skal have ny cheftræner til sommer. “Rollen som cheftræner bliver mere overordnet og strategisk,” lyder HB Køges begrundelse for at stoppe samarbejdet med Peer Lisdorf

HB Køge har overgået alle forventninger i Gjensidige Kvindeliga i denne sæson. Klubben er oprykker men topper ligaen og går ind i slutspillet foran både Brøndby og Fortuna Hjørring. Alligevel har HB Køge nu besluttet at sige farvel til sin cheftræner Peer Lisdorf til sommer. Det sker med den begrundelse, at cheftræner-posten fremover får en ny rolle i klubben.

“Fra den kommende sæson bevæger klubben sig ind i en ny fase med øget fokus på de internationale relationer i Capelli Sport-netværket, ligesom man søger en cheftræner, der skal favne flere fodboldkulturer og være bindeled til pigeungdomsafdelingen i HB Køge. Rollen bliver på den måde mere overordnet og strategisk,” siger HB Køges direktør Per Rud til klubbens hjemmeside.

Klubdirektøren storroser Peer Lisdorf for hans indsats:

“Peer Lisdorf har været helt central for vores resultater de seneste sæsoner. I Peer har vi fået alt det, vi håbede på – plus lidt mere. Peer har erfaringen, han evner at skabe god stemning i en trup, og hans kendskab til modstanderne er i særklasse,” siger Peer Rud.

”Peer har sat retningen for det hele vores satsning på kvindefodbold og formået at udvikle spillere, skabe resultater og opbygge en kultur på samme tid. Det er en imponerende præstation,” fortsætter han.

“Peer Lisdorf har været helt central for vores resultater de seneste sæsoner”

Per Rud, direktør, HB Køge

Fortsætter resten af sæsonen

Peer Lisdorf siger, at han han har haft “en åben og ærlig dialog med klubben hele vejen”:

“Jeg accepterer klubbens beslutning om at ville prøve en ny profil. Som type er jeg mere inspirator og motivator med en coachende ledelsesstil. Jeg ser frem til mit næste fodboldeventyr. Hvad det bliver, skal jeg til at finde ud af nu,” siger han til klubbens hjemmeside.

Peer Lisdorf fortsætter som cheftræner resten af sæsonen. Direktør Peer Rud oplyser, at klubben forventer at kunne præsentere den nye cheftræner indenfor kort tid.

Peer Lisdorf har været cheftræner i HB Køge siden januar 2020. Tidligere han bl.a. været cheftræner for Brøndbys kvinder, som har han vundet flere DM- og pokaltitler med, og i Ballerup-Skovlunde Fodbold (BSF).

Læs mere på HB Køges hjemmeside her