Per Nielsen tager to år mere i Brøndby

0
2783
Arkivfoto: Brøndby IF

Per Nielsen har forlænget sin kontrakt som cheftræner for Brøndbys kvinder frem til sommeren 2023

Han har allerede stået i spidsen for Brøndbys kvinder i seks år, og nu har Brøndby-legenden Per Nielsen sagt ja til yderligere to år som cheftræner for de blågule. Det fortæller han til Brøndby-mediet 3point.dk

“Jeg nyder at komme og træne de her piger hver eneste dag. Jeg nyder udfordringen og jeg nyder at se den udvikling, der sker, både med holdet men også med spillerne individuelt,” fortæller Per Nielsen i et videointerview med 3point.

Han forklarer, at der sker så meget både med holdet og kvindefodbolden generelt, at det bliver ved med at være interessant at være cheftræner.

“Der sker så mange ting. Det er sjældent, vi har det samme hold mere end et til halvandet år, så det er en proces med hele tiden at prøve at bygge noget nyt op, og det passer mig meget fint,” siger Per Nielsen.

47 årige Per Nielsen nåede hele 547 kampe i sin aktive karriere som Brøndby-spiller. Som træner har han været cheftræner for Hvidovres divisionshold, inden han afløste Peer Lisdorf som træner for Brøndbys kvinder i 2015.

3points interview med Per Nielsen kan ses her: