Pigekoordinator skal styrke AGFs samarbejde med 70 samarbejdsklubber

0
2947
"Jeg glæder mig helt vildt til at skulle samarbejde med de godt 70 pigesamarbejdsklubber i AGF Klubsamarbejde omkring udviklingen af pigefodbolden i Østjylland," siger Oliver A. Lundsgaard.

AGF Kvindefodbold har ansat Oliver A. Lundsgaard som pigekoordinator. Han skal blandt andet stå for kontakten til AGFs ca. 70 pigesamarbejdsklubber

AGF tager nu endnu et skridt for at styrke pigefodbolden i Østjylland. Knap et år efter at VSK Aarhus, IF Lyseng og AGF gik sammen om eliteoverbygningen AGF Kvindefodbold, er Oliver A. Lundsgaard blevet ansat i en deltidsstilling som pigekoordinator, hvor han bl.a. skal stå for samarbejdet med AGFs ca. 70 pigesamarbejdsklubber.

“Jeg skal have den daglige kontakt med pigesamarbejdsklubber i AGF Klubsamarbejde. Derudover skal jeg se på, hvordan vi optimere pigefodbolden i Østjylland i samarbejde med klubberne og samtidig sikre at der er en struktur og sker en udvikling af pigefodbolden i Østjylland,” fortæller Oliver A. Lundsgaard, der også skal stå for driften af de nye Pigetalentcentre, der starter i efteråret 2021 i Østjylland, samt deltage i inspirationstræninger ude i klubberne og afholde AGF PigeCamps.

Træner siden han var 13 år

Oliver A. Lundsgaard er et velkendt navn i østjysk pigefodbold. Senest har han været assistenttræner for KoldingQs U18 DM-hold og var forinden U15- og U16-træner i samme klub. Tidligere var han træner i Vejle og har desuden startet firmaet Fodbold- og event, der arrangerer fodboldcamps. Han blev træner allerede som 13-årig og har bl.a. været indstillet til Trænerprisen 2019.

“Jeg glæder mig helt vildt til at skulle samarbejde med de godt 70 pigesamarbejdsklubber i AGF Klubsamarbejde omkring udviklingen af pigefodbolden i Østjylland og til at samarbejde med alle menneskerne i AGF og AGF Kvindefodbold. Det bliver en stor fornøjelse at skulle arbejde i et rigtig skarpt og meget professionelt miljø. Jeg glæder mig helt vildt til at opnå nye spændende udfordringer, ambitioner og mål i en ambitiøs klub som AGF,” siger Oliver A. Lundsgaard, der understreger, at han har været meget glad for tiden i KoldingQ.

Oliver A. Lundsgaard skal stå for den daglige kontakt til AGFs pigesamarbejdsklubber.

Vil være flagskib i Østjylland

AGF Kvindefodbold kalder ansættelsen af en pigekoordinator for “en naturlig forlængelse af AGF Kvindefodbold’s visioner og målsætninger om at være et flagskib i Østjylland og tage ansvar for pigefodbolden bredere i Østjylland”.

“Der er allerede en god struktur og tradition for konstruktive klubsamarbejder fra drengesiden og der er disse gode erfaringer, som nu også skal komme pigerne til gode,” siger Marie Greve, chef for AGF Kvindefodbold og René Frost Chef for AGF Klubsamarbejde, i en fælles udtalelse.

“Det kræver en stærk koordinator, som kan være med til at understøtte den gode relation til klubberne i AKS og sikre det fortsatte gode samarbejde. Her tror vi, at Oliver kan bidrage med hans arbejdsomhed, gå-på-mod og innovation, som kan skabe værdi for alle samarbejdsklubberne,” siger de.