IF Lysengs piger vinder tre pokaltitler på ni dage

0
1249
Lysengs U16-piger jubler efter at pokaltitlen er i hus.

IF Lyseng har haft en fantastisk start på juni med pokalfinalesejre til både U14, U15 og U16 pigerne

Tre finaler og tre pokaler. Juni har været særdeles indbringende for IF Lysengs piger, som har spillet sig i både U14, U15 og U16 finalerne i DBU Jyllands pokalturnering, og vundet alle tre finaler.

1. juni vandt U15-holdet 3-2 over Nibe B, to dage senere vandt U14-pigerne deres finale med sikre 4-1 over Tarb B, og i onsdags den 9. juni blev det til en storsejr på 8-2 over Fortuna Hjørring.

Størst spænding var der i U15-finalen mod Nibe, hvor sidstnævnte førte 1-0 ved pausen efter et flot frisparksmål i slutningen af 1. halvleg. Lyseng, der var forsvarende pokalvindere, var ellers mest på bolden, og derfor var det lidt af en dukkert, men efter en motiverende snak i pausen kom holdet på banen med ny tro på tingene.

Som der står på klubbens facebookside:

“…Og så skete der det, at vi havde en fantastisk pause. Michael gav pigerne et klap på skuldrene og vigtigst af alt, så begyndte pigerne at snakke om hvad og hvordan vi kunne ændre kampen, ved at være mere fokuseret og konsekvente. En dejlig oplevelse”.

Resultatet var bl.a. “11 gyldne minutter” i 2. halvleg, hvor Lyseng scorede tre gange. Nibe fik reduceret til 3-2, men der kom ikke flere mål og pokaltitlen var hjemme.

“En meget fortjent sejr. Og en sejr hvor pigerne viste at de ikke er sådan at slå ud, at de altid gør en kamp færdig og at de arbejder som et hold,” skriver Lyseng.

Ud over pigerne har Lyseng/AGFs U16-drenge også vundet deres pokalfinale. Så i alt er det blevet til fire pokaltitler på få dage for den aarhusianske klub.