KoldingQ skriver kontrakt med en af sine egne

0
1360
Emma Veletanlic. Foto: KoldingQ

Emma Veletanic har underskrevet en to-årig kontrakt med KoldingQ. Hun rykkede op i ligatruppen efter vinterpausen

I vinters blev Emma Veletanic rykket op fra KoldingQs U18 DM til kvindeligaholdet. Her har den 18-årige forsvarsspiller gjort det så overbevisende, at hun nu har fået tilbudt og underskrevet en 2-årig kontrakt.

“Hun har allerede vist prøver på sit potentiale, og bliver hun ved med at bygge på, bliver hun rigtig spændende at følge. Hun er ung og har stadig en masse at lære, men Emma har vist, at hun er villig til at arbejde for det og fortsætter hun med det, så venter der fortsat masser af spilletid fremover,” siger manager Anders Jensen til klubbens facebookside.

Emma Veletanic kalder sig ”en vaskeægte Kolding-pige”. Derfor har hun heller ikke været i tvivl om, at det er KoldingQ, hun skal tage sine næste skridt i fodboldkarrieren:

“Jeg kunne ikke se mig selv skrive min første kontakt med andre klubber end KoldingQ. I forlængelse med det, har jeg det seneste halvår udviklet mig markant, hvilket jeg kun kan takke min træner og holdkammerater for. KoldingQ for mig betyder sammenhold. Vi er stærke, stolte og sammen, hvilket er grunden til, at jeg har kunnet udvikle mig som individuel spiller, men især også som en holdspiller, lyder det blandt andet fra spilleren.

Om springet fra U18 til Kvindeliga siger Emma Veletanic:

“Set fra forårssæsonen, hvor jeg blev rykket op fra U18DM truppen, har det været en vild lærerig halvsæson. At tage springet fra U18DM til Kvindeliga har været hårdt og udfordrende, idet man hele tiden var under pres til træninger og især kamp. I forhold til holdet, har vi præsteret nogle fantastiske kampe mod topholdene, som vi skal være stolte af. Vi har fået vist at vi sagtens kan spille med om medaljer, og at vi ikke bare er et “walk over” hold,” siger Emma.

Emma Veletanic underskriver kontrakten. Foto: KoldingQ