U18DM-spillerne forgyldt

0
1120
U18-DM 2021

En festdag ud over det sædvanlige

Af: Dana Cup Academy

En festdag ud over det sædvanlige. Efter en aldeles formidabel sæson kunne U18DM runde af i fornemste stil. Forgyldt i højeste karat og så passe både hat og hår, da spillerne fra Fortuna cementerede sin suverænitet med en afsluttende 2-0-sejr på udebane i Varde.

68 points ud af 72 mulige. 22 gange forlod holdet banen med en sejr og kun to gange måtte spillerne affinde sig med, at det kun blev uafgjort. En uforlignelig præstation. Oveni har Fortuna U18DM så lagt et pokalmesterskab. The Double kom i hus i 2021!

Flere kampe inden slutkampen søndag i Varde havde Fortuna sikret sig det danske mesterskab, men holdet havde ventet med festlighederne til sidste kamp i Varde. Og her skortede det ikke på glimmer. Der var lige så meget glans i pigernes øjne, som der sprang ud fra medaljerne, glimmer, sorte trøjer med guldtryk og ”ægte” guldhår!

Slutkampen i Varde med pokal- og medaleoverrækkelse var den absolutte kulmination på en supersæson.

Spillerne har naturligvis den største andel i succesen, men trænere og ledere fortjener og stor cadeau. Den fornemme dobbelttriumf er samtidig et enormt resultat af det intense ungdoms- og talentarbejde Fortuna præsterer ud fra Dana Cup Academy. Det har været en fodboldmæssig oplevelse at over være holdet kampe. Der bliver spillet såvel inspireret som disciplineret.

Fortuna slår med disse U18-spilleres indsats fast, at klubben i øjeblikket leverer landets bedste ungdoms set up!