Kenneth Pedersen vender hjem

0
2180

Sif Q senior, har fået en markant tilgang på trænersiden. Kenneth Pedersen skal hjælpe til omkring klubbens senior afdeling. Han bliver synlig på træningsbanen og bliver primært tilknyttet kampmiljøet omkring Kvindeserieholdet, det kommende halve år.

Af Silkeborg IF Q

KLUBNYT

Kenneth har tidligere trænet U18 i AC Silkeborg i 2 år samt stået for Talentcenteret i Silkeborg for årgangene 1999-2002.

I de sidste 8 år har Kenneth været i Vildbjerg, hvor han har været sportslig ansvarlig samt U18DMtræner.

Kenneth kommer selv fra Silkeborg og glæder sig til at kunne give de lokale spillere en god hverdag samt hjælpe dem med at nå sine ambitioner. Kenneth siger selv: ”Jeg ser frem til at kunne give erfaring og engagement videre til kulturen, klubben, seniorafdelingen og pigerne i Silkeborg. Jeg har haft 8 gode og lærerige år i Vildbjerg med et utal af gode relationer, som jeg sætter stor pris på. Jeg kom til Vildbjerg, da man fik sin første licens, og det har været et eventyr at være medskaber af en kultur, der har kunnet hjælpe en masse piger videre med sine drømme. At skabe kultur med fællesskab, ambitioner, tillid, tryghed, relationer og udvikling har altid drevet mig, og jeg ser frem til samarbejdet med piger og trænere og at videreudvikle kulturen i Silkeborg.”

Silkeborg if Q’s sportchef Henrik Skov udtaler følgende om tilgangen: Som sport & talentchef i klubben er jeg utrolig glad for at Kenneth har sagt ja til at være en del af vores senior set up.

Kenneth har gennem sit arbejde med u18 pigerne i Vildbjerg formået at skabe nogle flotte resultater på banen. I den netop afsluttede sæson blev det til nogle flotte bronze medaljer.

Jeg kender Kenneth fra min egen tid i Vildbjerg og jeg ved at det arbejde han har lagt i det, både på det sportslige og sociale plan omkring U18 har givet nogle flotte resultater. Jeg håber at Kenneth kan være med til løfte klubben det sidste stykke vej, op til divisions fodbold.

Kenneth er en rigtig spændende træner. Han er den helt rette mand til at videreudvikle senior fodbolden i SIFQ i samarbejdet med resten af senior træner teamet.

Udover det sportslige, lægger vi i SiFQ stor vægt på det menneskelige aspekt, derfor er vi helt sikre på, at Kenneth både kan videreføre de værdier, der præger klubben og samtidig sætte sit eget præg på udviklingen. Vi bestræber os hele tiden på at blive bedre, og han kommer med nye og spændende ideer.

Det helt klare mål er, at vi bliver en del af divisions fodbolden på kvindesiden og med det set up vi har på senior siden, skal det nok lykkes.

Allan Bødskov og Thomas Bay, der står for kvindeserieholdet i Silkeborg, har kendt Kenneth i mange år, og sammen med resten af træner teamet og klubbens ledelse, glæder de sig til at skabe en god hverdag sammen, hvor alle skal føle udvikling, tryghed og tillid.