HIK vil styrke pigeafdelingen med ‘Head of Coaching’

0
1203
Arkivfoto

Hellerup Idræts Klub (HIK) har store ambitioner på pigefodboldsiden. Nu søger klubben efter en Head of Coaching, der skal være sportslig ansvarlig for pigerne

For et år siden meldte Hellerup Idræts Klub (HIK) en ambition ud om at få et hold i kvindernes 1. division. Nu tager HIK endnu skridt i arbejdet med at styrke pige-kvindeafdelingen. Netop nu søger HIK efter en Head of Coaching, dvs. en sportslig ansvarlig for pigeungdomsfodbolden i HIK. En Head of Coaching er en betingelse for at få pigelicens og dermed kunne spille med i landets bedste rækker.

“Som Head of coaching (HOC) i HIK vil dit primære ansvarsområde være at sikre trænerne får sparring og have fokus på udviklingen af pigefodbold i HIK. HIK har et mål om at få pigelicens indenfor de næste 2 år, samtidig med man gerne vil tilbyde god træning for alle pigespillere i HIK,” lyder HIK i stillingsopslaget, som har ansøgningsfrist den 30. juli.

Der er tale om en deltidsstilling, der f.eks. vil kunne passes ved siden af et studie. For at komme i betragtning, skal man bl.a. brænde for pigefodbold, gerne have trænererfaring og være stærk på det strategiske niveau, som det hedder i opslaget. Hele opslaget kan ses her.

Vil være 100 % M/K klub,

Som FODBOLD FOR PIGER tidligere har skrevet, har HIK en ambition om være en 100 % M/K klub, hvor piger og drenge har fuldstændig lige muligheder. Klubben har i dag et divisionshold på herresiden, men målet er nu også at få et kvindedivisionshold i 2023 eller 2024.

“De seneste 6 år har vi gjort en stor indsats for at genopbygge klubbens kvinde-afdeling, så vi i dag har topplacerede hold i alle rækker op til u18 og en stor talentmasse. Nu skal vi have kvinde-seniorrækken med. Og klubbens mål er klart: vi vil spille divisionsfodbold, ligesom vi gør det på herresiden,” lød en udmelding fra klubben sidste år.

Læs mere på HIKs hjemmeside her