HB Køge slog Brøndby: “Det var virkelig en stærk holdindsats”

0
1459
To glade målscorere fra HB Køge: Madalyn Pokorny og Kelly Fitzgerald. Foto fra HB Køges Facebookside

Målscorer Kelly Fitzgerald jubler over HB Køges 2-0 sejr over Brøndby, der sender mestrene i spidsen af Gjensidige Kvindeliga

HB Køge fortsætter, hvor de sluttede i sidste sæson: Med at føre Gjensidige Kvindeliga efter en sejr over de nærmeste guldkonkurrenter fra Brøndby IF.

Onsdag aften vandt HB Køge 2-0 over Brøndby hjemme på Capelli Sport Stadion – præcis samme sted, hvor holdet i juni sikrede sig mesterskabet med 3-1 sejr over Brøndby.

Kelly Fitzgerald og Madalyn Pokorny stod for kampens to scoringer. Kelly Fitzgerald sendte et hjørnespark i kassen efter en times spil. Ti minutter gjorde Madalyn Pokorny det til 2-0, da hun fulgte op på et indlæg fra venstre side.

Før scoringen havde HB Køge brændt flere store chancer. Derfor var Kelly Fitzgerald superglad for sit mål, som var hendes første i sæsonen:

“Jeg var helt fri ved bagerste stolpe og efter et par afretninger, så gik den i mål. Jeg er virkelig glad for mit mål, da jeg brændte et par stykker sidste kamp, så det var dejligt at få scoret. Jeg havde også sagt til mig selv, at jeg ville score i dag, så jeg er utrolig glad lige nu,” fortæller hun til HB Køges hjemmeside.

Svær kamp, men…

Hun kalder sejren et resultat af en stærk holdindsats:

“Det var en svær kamp. Vi har fået en masse nye tilgange til holdet, men vi er ved at være der som hold og det synes jeg, at vi viser i dag. Relationerne begynder at sidde i skabet, og det synes jeg man kunne se i dag mod en god modstander. Vi spillede en god kamp som hold. Det var virkelig en stærk holdindsats – hele vejen rundt,” siger Kelly Fitzgerald til HB Køges hjemmeside.

612 tilskuere så kampen på Capelli Sport Stadion.