HB Køge og Brøndby mødes i tidlig gulddyst

0
878
Sidste sæsons ligatopscorer Kyra Carusa er udnævnt til ny anfører i HB Køge. Foto: HB Køge

Sidste sæsons nummer ét og to mødes onsdag aften i anden runde af Gjensidige Kvindeliga. “Vi skal matche HB Køges energi,” siger Cecilie Buchberg, der i sommerpausen er skiftet fra HB Køge til Brøndby

Onsdagen aften kan give et første vink om, hvem af sidste sæsons tophold i Gjensidige Kvindeliga, der står stærkest i denne sæsons gulddyst. Onsdag klokken 18 bydes der nemlig op til et tidligt topbrag på Capelli Sport Stadion i Køge, hvor de forsvarende mestre HB Køge tager imod sølvvinderne fra Brøndby.

HB Køge slog Brøndby i det seneste indbyrdes opgør for to måneder siden. Her scorede Cecilie Buchberg to gange i 3-1-sejren. Siden er hun skiftet til Brøndby, og hun har denne appel på Brøndbys hjemmeside til sine nye holdkammerater:

“Vi skal matche den energi, Køge altid kommer med, være dygtige til at dæmme op for deres fart på de forreste spillere, og vi skal forsøge at dominere spillet på bolden. Så tror jeg på, at vi kan vinde,” siger Cecilie Buchberg, der scorede i sin Brøndby-debut i weekenden:

“Det var selvfølgelig dejligt. Det betyder meget for mig, at komme godt fra start, og vise klubben og mine nye holdkammerater, at jeg kan bidrage med noget, og forhåbentlig flere mål,” siger hun.

HB Køge-anfører: Svær kamp

HB Køges irsk-amerikanske anfører Kyra Carusa, der blev ligatopscorer i sidste sæson, forudser en svær kamp:

“Vi glæder os, og er spændt på at se, hvad de kommer med. Vi har en stor tro på det i truppen, så vi ser frem til kampen, men ved også, at den bliver svær,” siger hun til klubbens hjemmeside.

Begge hold vandt deres kampe i første runde. HB Køge slog FC Thy-Thisted 3-1 på hjemmebane, mens Brøndby fik en storsejr på 5-1 over KoldingQ.

HB Køge-Brøndby kan ses fra kl. 18 på TV3 Sport og og Viaplay. Der er optakt fra kl. 17.45.