15-årigt forsvarstalent skriver kontrakt med Brøndby

0
2505
Andrea Friis har skrevet en tre-årig kontrakt med Brøndby IF. Foto: Brøndby IF

15-årige Andrea Friis har underskrevet en længere kontrakt med Brøndby IF, meddeler klubben

Efter et år i Brøndby IF har den 15-årige forsvarsspiller Andrea Friis gjorde så stærkt et indtryk i klubben, at hun nu har fået en tre-årig kontrakt. Det meddeler Brøndby IF på Facebook og Instagram.

⁠”Jeg er mega stolt over, at Brøndby IF har valgt at skrive kontrakt med mig. I mine øjne har Brøndby IF det bedste trænings- og udviklingsmiljø, og jeg glæder mig meget til min videre udvikling i Brøndby IF,” siger Andrea til klubbens Instagram.

⁠”Jeg er mega stolt over, at Brøndby IF har valgt at skrive kontrakt med mig”

Trods sin alder, har Andrea Friis allerede haft debut på Kvindeliga-holdet. Det fik hun i pokalkampen mod Sundby den 25. august, hvor hun kom ind i de sidste minutter.
⁠Kvinde- og Pigeeliteformand, Jan Borre, glæder sig over aftalen med Andrea Friis

⁠”Hun er et stort forsvarstalent, som vi ser en fremtid for på vores Kvindeliga-hold. Der er lagt en fin plan for Andrea, der fortsat skal træne og spille kampe med U18-holdet som første prioritet, men hun skal også løbende deltage i udvalgte træninger med Kvindeliga-holdet. Vi har meget fokus på Andreas udvikling fodboldmæssigt samt fysisk, men det kommer til at ske i et tempo, hvor Andrea hele tiden kan følge med både som menneske og i skolen,” siger han til klubbens Instagram-side.