Storsejr til HB Køge og fem mål på en halv time i U18 DM

0
1727
AGF holder fast i toppen af pulje A i U18DM. Foto: Henrik Bjerregrav og Jakob Bonde Lauritsen

Weekendens runde i U18 DM bød blandt andet på en storsejr til HB Køge, fem mål på en halv time i AGF – Vildbjerg kampen og et hattrick fra FC Nordsjællands Clara la Cour Bødtcher-Jensen.

Af Marie Bebe

Der er fuld gang i målstøvlerne for spillerne i U18 DM. I weekendens runde blev der scoret over fem mål i fire af kampene, FC Nordsjællands Clara la Cour Bødtcher-Jensen scorede sig til et hattrick og flere af holdene havde dobbelte målscorere ved slutfløjt.

Silkeborg IF Q – Viborg Q (3-0)

Weekendens første kamp blev spillet lørdag, hvor Silkeborg IF Q fik besøg af Viborg Q. Her bragte hjemmeholdet sig foran til 1-0 efter 34 minutter på et mål fra Mathilde Kaihøj. I anden halvleg øgede Silkeborgs Fie Nordmark Arendt føringen til 2-0, og i kampens sidste minut satte Julie Froberg Larsen det endelige punktum med sin scoring til 3-0.

KoldingQ – Fortuna Hjørring (2-1)

Lørdag bød også på et opgør mellem KoldingQ og Fortuna Hjørring. Gæsterne fra Fortuna lagde ud med at bringe sig foran til 0-1 efter en halv times spil på et mål fra Luna Sørensen. I anden halvleg svarede KoldingQ igen med en udligning til 1-1 fra Sisse Nielsen. Kampen stod lige indtil sidste minut, hvor Koldings Matilde Mygind Sørensen scorede det afgørende mål til 2-1 og sikrede dermed tre point til hjemmeholdet.

Team OdenseQ – BSF (0-2)

På Fyn tog Team OdenseQ lørdag imod BSF. Her kom gæsterne foran med 0-1 efter 18 minutters spil. Den stilling forblev uændret helt indtil 2 minutter før slutfløjt, hvor BSF’s Sophie Bagger sendte bolden i kassen til stillingen 0-2. Det blev kampens endelige resultat, og BSF kunne dermed tage tre point med sig hjem.

AGF – Vildbjerg (4-3)

Søndagens første kamp blev spillet på Lyseng Idrætspark, hvor AGF tog imod Vildbjerg. Kampen havde en hæsblæsende første halvleg, hvor der blev scoret i alt fem mål på en halv time. Gæsterne fra Vildbjerg åbnede ballet med en scoring fra Ida Sidelmann Holm til 0-1 efter et kvarters spil. 20 minutter senere øgede Karoline Kamp Jensen føringen til 0-2, og det blev hurtigt til 0-3 efter en scoring fra Ida Bjørg Thomsen.

AGF svarede igen blot et minut senere, da Julie Mathiasen reducerede til 1-3, efterfulgt af en yderligere reducering til 2-3 fra Karla Bjerring Nørgaard. I anden halvleg sørgede AGF’s Mie Lerche for udligningen til 3-3. Tre minutter inde i overtiden sendte hjemmeholdets Klara Hornsleth bolden i nettet, og AGF sikrede sig dermed en sejr på 4-3.

Brøndby IF – FC Nordsjælland (2-5)

Brøndby fik søndag besøg af FC Nordsjælland. Gæsterne kom foran allerede efter 2 minutter, Da Emilía Kier Ásgeirsdóttir scorede til 0-1. Den føring holdt dog ikke længe, da Brøndbys Anisa Saini scorede hele 2 mål på 1 minut. Efter kun syv minutters spil var stillingen dermed 2-1 til Brøndby.

FC Nordsjælland svarede igen efter en halv times spil med to scoringer fra Clara la Cour Bødtcher-Jensen, og holdene kunne dermed gå til halvleg med stillingen 2-3. I anden halvleg var Clara la Cour Bødtcher-Jensen på pletten igen med en scoring, der sikrede hende et hattrick og stillingen 2-4. Kort før slutfløjt blev kampen endeligt lukket, da Hadiya Sadat scorede til slutstillingen 2-5.

HB Køge – B.93 (5-0)

På Capelli Sport Stadion tog HB Køge imod B.93 søndag. Første halvleg forløb målløs indtil 43. minut, hvor Viktoria Wik scorede for HB Køge og sendte holdet til føringen 1-0. Til anden halvleg havde hjemmeholdet målnæsen med sig. Anna Christine Walter scorede hurtigt til 2-0, efterfulgt af Martha Langskov Nielsen, der scorede til 3-0. Med ti minutter igen blev Viktoria Wik dobbelt målscorer med sin scoring til 4-0, og det samme gjaldt for Martha Langskov Nielsen, der scorede kampens sidste mål til stillingen 5-0.

AaB – Varde (4-2)

Søndagens sidste opgør skulle stå i Aalborg, hvor AaB fik besøg af Varde. I første halvleg sikrede hjemmeholdet sig en føring på 2-0 med mål fra Frida Borregaard Eskerod og Elisabeth Skall. I anden halvleg scorede AaB’s Cecilie Fuglsang Thomsen til 3-0, og kort efter gjorde holdkammerat Signe Hagsten Larsen det til 4-0. Varde fik pyntet på resultatet i sidste del af kampen, takket være Mai Wendicke, der scorede to gange på 12 minutter. Dermed reducerede Varde til 4-2, der blev kampens endelige resultat.

FC Thy Piger – Skyum var oversidder i denne runde.

Stillingen i U18 DM:

Grafik: dbu.dk