AGF vil slå tilskuerrekorden i kvindeligaen

0
1144
AGF jubler efter en scoring. Foto: AGF

AGF møder lørdag de forsvarende mestre HB Køge på Ceres Park. Målet er at samle mere end 1.248 tilskuere

Med udsigt til sol og 17 grader er der al mulig grund til at gå ud at se fodbold i Aarhus lørdag eftermiddag. Og her kommer et par grunde mere:

AGF møder de forsvarende mestre HB Køge i Gjensidige Kvindeliga på Ceres Park, og der er gratis billetter til kampen. Kampsponsoren Gjensidige har nemlig købt alle billetter, og derfor er alle inviteret til gratis fodbold. Man skal blot bestille sine billetter her.

Kampen starter klokken 15, men der er også andet end fodbold på programmet. Anabel Dermendjieva, kendt som vinder af Toppen af TikTok, giver et nummer i AL Bank Fanzonen før kamp, og senere får Anabel selskab af en anden Tik Tok’er, Alexander Clausen. De vil sammen underholde i pausen. Der er også konkurrencer på programmet.

AGF håber, at mange vil lade sig lokke af tilbuddet om både topfodbold og underholdning. Målet er nemlig at slå tilskuerrekorden i Gjensidige Kvindeliga. Den lyder indtil videre på 1248 tilskuere. Efter på lørdag håber AGF, at den er oppe på mindst 1249.