“Det har været superfedt at starte. Alle har bare godt humør og en masse gå på mod”

0
1661
Annika Juhl Korvig. Foto: Silkeborg Efterskole

NY PÅ EFTERSKOLE: I disse uger kan du her på FODBOLD FOR PIGER møde nogle af de nye elever på en række af Danmarks bedste idrætsefterskoler. I dag: Annika Juhl Korvig, Silkeborg Efterskole

Navn: Annika Juhl Korvig
By: Sunds
Alder: 16 år
Klub/Række: SIF Q U18 DM
Position på banen: Central forsvar

Hvorfor har du valgt at tage på efterskole?

Jeg har taget et år på efterskole for at prøve noget nyt, udvikle mig socialt, møde en masse nye mennesker og få venner for livet. Jeg valgte også at tage på efterskole, fordi jeg ikke følte mig klar til gymnasiet endnu, og så selvfølgelig for at opleve det fede sammenhold.

Hvorfor blev det Silkeborg Efterskole?

Jeg valgte Silkeborg Efterskole, fordi skolens faciliteter var i top. Samtidig var det vigtigt for mig, at skolen ikke var for stor, så man kunne danne et bånd til alle. Her er de 130 elever på SES helt perfekt. Derudover blev det Silkeborg Efterskole, fordi det for mig var muligt at kombinere breddefodbold med elitefodbold.

Hvordan har starten været?

Starten på SES har været super god. Der har været meget fokus på at få os rystet sammen, hvilket jeg syntes er lykkedes rigtig godt. Der har været en masse nye indtryk at forholde sig til, og jeg har lige skulle have styr på de nye rutiner i forhold til skole og træning. Men alt i alt har det været super fedt at starte på efterskole, fordi alle bare har godt humør og en masse gåpåmod.

Annika Juhl Korvig fra Sunds og Ingrid Brostrøm Iversen fra Aarhus er begge lige startet på Silkeborg Efterskole.

Hvad vil du gerne have ud af dit efterskoleophold?

Jeg vil gerne have et år med en masse nye oplevelser, få rykket nogle grænser og få en masse nye venskaber. Derudover vil jeg gerne blive en bedre fodboldspiller, og der håber jeg selvfølgelig, at træningen på skolen og i SIF kan udvikle mig.

Hvad med fodbolden – hvad er dine planer, mens du er på efterskole?

Mens jeg går på efterskole, vil jeg rigtig gerne blive en bedre fodboldspiller, samtidig med at jeg har det sjovt og bevarer glæden ved det. Jeg vil gerne blive bedre på bolden og bedre fysisk. Derudover vil jeg gerne være med til at skabe et godt fodboldmiljø, hvor alle har det godt.