PIGEFODBOLD PÅ SILKEBORG EFTERSKOLE

0
2513

Unikke muligheder for bredde OG elite

På Silkeborg Efterskole får du mulighed for at spille fodbold i et miljø, ”der er målrettet både bredden og eliten”. Sådan starter beskrivelsen af fodboldlinjen for piger på skolens hjemmeside, og målet på linjen at udvikle og dygtiggøre alle elever på linjen i et miljø, der både rummer udfordringer, succeser og masser gode oplevelser.

Én fælles linje

Selvom skolen også faciliterer udviklingen af de dygtigste og mest ambitiøse elever, er der fokus på alle på fodboldlinjen – og det er én fælles linje. Dette ser skolen som en styrke, der giver mulighed for at få et unikt efterskoleophold, hvor fodboldfaglig udvikling går hånd i hånd med fællesskab, åbenhed og efterskolens øvrige værdier. Kampe, ture, oplevelser, og ikke mindst alle træningerne er med til at bidrage til fællesskabet på linjen, og der skal være plads til alle, der har lyst til at spille fodbold. Heldigvis oplever eleverne på skolen også, at der er plads til både elitespilleren OG breddespilleren, der bare godt kan lide at spille fodbold: ”Året på pige-fodbold linjen har været super godt, og linjen har både været seriøs og sjov, og der har været plads til alle niveauer”(fodboldpige 20/21).

Mulighed for at dyrke talentet

Skolens samarbejde med EliteSilkeborg og Silkeborg IF Q giver de dygtigste spillere mulighed for at træne med elitespillere fra byens øvrige sportsklasser i linjetiden, så de bliver matchet på højeste niveau, hvilket sikrer de bedst mulige udviklingsmuligheder for denne gruppe af elever. ”Elitetilbuddet og samarbejdet med SIF Q gav mig muligheden for at have et efterskoleliv, samtidig med at jeg kunne fortsætte med at spille fodbold på eliteniveau” (Fodboldpige 20/21). Foruden træning i linjetiden får eleverne også mulighed for at spille klubfodbold i Silkeborg IF Q, der spiller i landets bedste række i såvel U16 som U18.

Uanset om du har store ambitioner eller blot nyder at spille fodbold og have det sjovt, får du fantastiske muligheder for fodboldfaglig udvikling, gode venskaber og oplevelser for livet på Silkeborg Efterskole.

Vi ses på SES!

Find os på www.silkeborgefterskole.dk