Sportsefterskolen Aabybro vinder a-rækken til NM for Efterskoler

0
2443

Stævnet:

Fredag d. 24 september var hele 17 efterskoler samlet til Nordjyske Mesterskaber i fodbold for efterskoler på Aalborg Frejas anlæg i Vestbyen. Dagen var imødeset med spænding fra både spillere og trænere, da det var første reelle fodboldevent mellem efterskoler i Nordjylland siden Corona satte sin grumme stopper for alt der er sjovt 🙂

Der blev spillet i tre forskellige rækker for både drenge og piger – en a-række for skolernes 1. hold, en b-række for mindre skolers 1. hold og store skolers 2. og 3. hold og en c-række med 8-mandshold for hygge fodboldspillerne.

Der blev gået til den hele dagen på ni 11-mandsbaner og fire 8-mands baner.

 

 

For Sportsefterskolen Aabybro blev dagen en stor succes som hjembragte i alt tre pokaler fordelt på Pige A og Drenge A og C

Pige B spillede 4 kampe og hentede en sejr, en uafgjort og to knebne nederlag (til et par skolers 1. hold) Godt gået Pige B!!!

 

 

Pige A spillede en fuldstændig fejlfri turnering med lutter sejre!

Cheftræner Sine hovesen om dagen:

“NM var en fantastisk dag, hvor det vi havde arbejdet på siden skolestart, skulle stå sin prøve i kampe, der betød noget. Vores relationer til hinanden på banen, blev bedre, for hver kamp og det var det primære mål for os. At vi så var dygtige nok til at vinde, gør altid en træner glad! Vi manglede et par stykker af vores bærende kræfter, så jeg er stolt over, at andre tog ansvar og titlen som nordjysk mester synes jeg, var helt på sin plads!”

 

Vi glæder os nu til en masse kampe i skoleligaen og kval. til DN i efterskolefodbold