Dana Cup – Bringing back the good times – Episode 10

0
506

Dana Cup – Bringing back the good times – Episode 10

Af: Dana Cup Hjørring

Livet handler om at skabe oplevelser, der er værd at dele!
Dana Cup, grundlagt i 1982 og delt med over 900.000 deltagere.
Hør nedenfor hvad nogle af vores klubber siger om deres oplevelse….

Vi deltog ved Dana Cup og havde en fantastisk god oplevelse. Vi oplevede under hele stævnet en utrolig høj standard både hvad angår indkvartering, forplejning, dommer og banestandard. De mange muligheder uden for banen gør turneringen idéel for rigtig mange hold, både elite som bredde. Bedst af alt er dog den helt unikke kulturelle diversitet, med hold fra alle verdenshjørner. Det betyder altså, at man som dansk klub ikke behøver tage særligt langt for at møde nye og spændende modstandere.
Sundby Boldklub, Kasper Klarskov Nielsen

Imponerende gennemførelse af en stor turnering. Smilende personale overalt. En superflot turnering. Jeg er virkeligt imponeret! Kan absolut anbefales.
Trott IL fra Norge, Tor Erik Eide

Imponerende organisation og et fantastisk program. Alt kører efter planen.
Soul Youth FC fra Bangladesh, Shipon Miah

Eksemplarisk ceremoni, organisationen af turneringen (kampe, transport, frokost og aftensmad) får mine bedste anmeldelser.
Sassariente fra Schweiz, Leo Girardi

Fantastisk oplevelse – tak – vi kommer tilbage i 2016. Ånden i hele eventen og alle involverede opmuntrede til en seriøs men venlig stemning.
Charlestown Ladies fra England, Andy Barrett

Vi havde en pragtfuld uge, alle børn var begejstrede, og vi kommer igen næste år. Finalen på Stadion i Hjørring, åbningsceremonien, eventområdet, fodboldbanerne, osv. egentlig det hele var super.
Buchholzer FC fra Tyskland, Klaas Jensen

Meget venligt personale på den skole, hvor vi var indkvarteret. Hele turneringen var en succes. Drengene havde det sjovt på banen samt i eventområdet. Med egen bus kunne vi tage på sightseeing i området omkring Hjørring – vi tog endda til stranden og badede.
Valtti FC fra Finland, Mikko Pasanen

Vi i Namsos er blevet glade for Dana Cup og de mennesker, som arrangerer Dana Cup. De er vældigt servicemindede, og der er altid plads til et smil. Det meste kører på skinner, og det er dejligt at være norsk i Danmark.
Namsos IL fra Norge, Hans Kjetil Andreassen

Jeg elsker atmosfæren i Hjørring, på skolen, i centrum af byen og selvfølgelig i Dana Cup-området. Den bedste oplevelse er klart den følelse du får, når du og dit hold gør sig klar til kampene imod hold, som I aldrig har spillet imod før.
Grótta-KR fra Island, Magnús Örn Helgason

I dag genoplever vi Drenge B15 finalen fra 2019 – Asker FB 1 (NOR) v Ørn Horten FK (NOR)

Få en oplevelse for livet, deltag næste sommer – Tilmeld jer online i dag