Fortuna-træner efter sejr over Brøndby: “Jeg tror på vi kan fange HB Køge”

0
1053

Fortuna Hjørring lagde afstand til Brøndby IF med 4-1 sejr i sidste runde af grundspillet i Gjensidige Kvindeliga. Fortuna-træner Brian Sørensen tror HB Køge kan hentes

Fortuna Hjørring slutter grundspillet i Gjensidige Kvindeliga som sikker 2’er efter en solid 4-1 sejr søndag over de nærmeste forfølgere fra Brøndby.

Karoline Olsen åbnede hjemmeholdets scoringer allerede efter fire minutter, men selv om Fortuna sad mest på bolden, var det en meget lige første halvleg, og det blev ikke til flere scoringer før pausefløjtet.

Tre minutter inde i 2. halvleg fik Brøndbys netop indskiftede Malou Marcetto Rylov udlignet, men bare et minut senere gjorde Olivia Holdt det til 2-1, og med yderligere to mål af ligaens topscorer Emma Strøm Snerle i den 65. og 71. minut, sluttede kampen 4-1 til hjemmeholdet.

“I pausen havde vi en god snak om, at vi skulle holde os til de ting, vi havde aftalt. Det gjorde vi, og selv om de fik en hurtig udligning, reagerede vi rigtig godt på det, og derfra var vi næsten i fuld kontrol. Man kan ikke holde Brøndby fra chancer, men vi var bedst på bolden og skarpest i felterne, og det var det, der blev afgørende,” fortalte Fortuna-træner Brian Sørensen efter kampen til Nordjyske.

Foto: Jess M. Madsen

Tror HB Køge kan hentes

Resultatet betyder, at Fortuna slutter grundspillet med 33 point foran Brøndbys 25 point. Førerholdet HB Køge havde 37 point inden søndag aftens kamp mod FC Nordsjælland, og Brian Sørensen siger til Nordjyske, at han tror Fortuna kan hente de forsvarende mestre.

“Under alle omstændigheder tror jeg på, at vi kan fange dem, for jeg nægter at tro på, at Køge kan fortsætte med at gøre rent bord, når man tænker på, hvor mange kampe de kun har vundet med et mål. Det kræver selvfølgelig, at vi selv gør vores arbejde,” siger han.

I rundens øvrige kampe hentede bundholdet AaB sit bare andet point, da det blev 2-2 ude mod AGF. Kolding IF slog FC Thy – ThistedQ, så der nu kun er tre point mellem holdene.

I Rundens sidste kamp stod der 0-0 ved halvleg mellem FC Nordsjælland og HB Køge.