Allan Drost ny head of coaching i Kolding IF

0
1676
Allan Drost er ny head of coaching i Kolding IF.

FC Thy-ThistedQs tidl. cheftræner skifter til Kolding IF, hvor han skal stå for den daglige ledelse af akademiet og gøre ungdomsspillere klar til seniorniveau

Den tidligere cheftræner i FC Thy-ThistedQ, Allan Drost, har underskrevet en aftale med Kolding IF, hvor han bliver ny head of coaching. Det skriver Kolding IF på sin hjemmeside.

Allan Drost skal stå for den daglige ledelse af akademiet i Kolding IF og være med til at klargøre ungdomsspillerne til seniorholdene. Allan Drost skal bl.a. være med til at videreudvikle og ensarte det udtryk, som Kolding IF ønsker både til kamp og træning på akademiet. En opgave Allan glæder sig til:

“Jeg har haft flere forskellige muligheder på hånden ovenpå en god og spændende sidste sæson med FC Thy-ThistedQ, og det har været essentielt for mig at mavefornemmelsen var den helt rigtige i forhold til næste skridt – det er den her. Først og fremmest glæder jeg mig rigtig meget til, at blive en del af et af de mest spændende projekter på landkortet for kvindelig elitefodbold i Danmark,” siger Allan Drost til klubbens hjemmeside.

“Der er lagt et solidt fundament hvor man i løbet af KoldingQ-tiden konstant har præget toppen af de bedste ungdomsrækker og det at man nu samler kræfterne i Kolding og dermed kan drage nytte af hinandens kompetencer på tværs ser jeg som et rigtigt og helt nødvendigt skridt i forhold til det videre arbejde,” fortsætter han.

Koling IF: Allan kender gamet

Teknisk chef Frederik Lund glæder sig over at have fået Allan Drost i organisationen:

”Allan kender gamet og ved hvad det kræver af pigerne at tage springet fra ungdom til senior fodbold”.

46-årige Allan Drost leverede sammen med FC Thy-ThistedQ en af sidste års store historier i dansk kvindefodbold. Det skete, da FC Thy-ThistedQ slog Brøndby IF i pokalfinalen med 2-1. Han har tidligere været cheftræner for kvinderne i Vejle Boldklub og Varde IF, samt Team Viborgs U18 DM-hold, da de vandt sølv i 2018. I 2012 var Allan Drost i en periode assistenttræner i den brasilianske klub Joinville EC.