Emma Snerle skifter til engelsk fodbold

0
2037
Emma Snerle skifter det nordjyske græs ud med London-græs fra turneringsstarten 2022. Foto: Fodboldbilleder.dk

Topscorer i Gjensidige Kvindeliga Emma Snerle skifter fra Fortuna Hjørring til engelske West Ham.

Af Marie Bebe

Fortuna Hjørring må vinke farvel til en af deres absolutte profiler, da det står klart, at Emma Snerle skifter til den engelske klub West Ham. Det skriver Fortuna Hjørring i en pressemeddelelse torsdag.

“Hun har været en uhyre vigtig brik i Fortuna Hjørrings jagt på succes, og nu er hun så klar til jagten på egen personlig succes. Kontrakten med den engelske storklub er en fornem cadeau til Emma Snerle og samtidig til det talent og liga-arbejder, der udføres i Fortuna,” skriver Fortuna Hjørring i en pressemeddelelse.

Den 20-årige midtbanespiller har skrevet under på en 2,5 årig kontrakt med West Ham, der er placeret på syvendepladsen i den engelske liga. Og det er en spændt Emma Snerle, der håber på at få spilletid fra starten i sin nye klub.

“It’s a big league, a big club and I’m just really excited to get started. I’m an attacking midfielder. I like to be creative and make my teammates look good. I also want to score myself. I’m just hoping from the beginning to get some minutes and get to know the girls, get to know the style of play, and then getting into it. And, of course, winning games with the team, and doing well!,” siger Emma Snerle i en pressemeddelelse fra West Ham United.

Emma Snerles nye klub ser ligeledes frem til deres kommende samarbejde. Cheftræneren Olli Harder kalder Snerle for en lovende ung spiller, som han glæder sig til at se udvikle sig.

“She’s a dynamic player who likes to carry the ball into midfield, is a very intelligent creative player and has a lot of potential. We’re pleased that she’s chosen West Ham United to continue her development. Our Club ethos is to develop young players, not only from this country, but up-and-coming players from other areas around the world. Emma has a bright future and we’ve decided to invest in her as we feel she can develop into a fantastic player,” siger West Hams cheftræner Olli Harder i pressemeddelelsen.